Denne bolig er desværre blevet udlejet

Ubegrænset leje af værelse i Kbh K - kr. 3.415 Lejebolig

København K København 1360
3.415,-
Depositum 9.000,-

Denne bolig er desværre blevet udlejet

  • Ubegrænset
  • Værelse
  • 12 M2
  • 1
  • 9.000,-
  • 1 3 2017
  • Ikke oplyst
  • Ikke oplyst

Beskrivelse

Ansøgningsfrist er 17. januar kl. 12.00! Lejeperiode: ubegrænset. Overtagelsesdato: 1. marts 2017 (eller før). Månedlig husleje 3.415kr. Frederiksborggade 52, 1360 KBH K., mellem Nørreport og Dronning Louises Bro.

Kollektivet "Dynamitten" søger en ny mandlig indflytter på mellem 25 og 32 år, da en af vores seks beboere flytter sammen med sin kæreste.

Dynamitten er et hyggeligt kollektiv centralt i København, hvor vi ønsker og går op i fællesskabet og hinanden. Vi har fast madklub hjemme mandag til torsdag, hvor vi skiftes til at kokkerere. Vi henter grøntsager fra Københavns Fødevarefællesskab hver uge og tager frivillige vagter hver 6. uge. Vi holder både store og små fester, hvor vi fylder huset med venner, og med 280 m2 til deling er der altid plads til nye ideer til sociale arrangementer. Vi holder husmøde hver 2. måned og deles om de praktiske tjanser som rengøring og fællesindkøb. Derfor lægger vi vægt på, at alle er pligtopfyldende - og selvfølgelig hyggelige at være sammen med og tændt på livet i et kollektiv. De fem nuværende beboere er mellem 27 og 34 år og til daglig er vi studerende og/eller arbejder som journalist, folkeskolelærer og projektmedarbejder.

Værelset er på ca. 12 m2 og står til 3415 kr./mdr. I lejligheden deles vi derudover om en stor stue med både tv- og spiseområde, et badeværelse og et ekstratoilet, et stort køkken med spiseplads og opvaskemaskine, samt et lille vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler. Der er også en lukket gård til cykler. Med i huslejen er: vand, el, varme, internet, tøjvask, tv og avis. Indflytningsdato er 1. marts 2017 (eller i løbet af februar, hvis du kan og ønsker det).

Lyder det godt, så skriv en mail med lidt om dig selv: hvem du er, hvad du bruger din tid på, og hvorfor du gerne vil bo i (vores) kollektiv. Husk et telefonnummer, så vi kan kontakte dig. Vi holder samtaler 22. januar mellem kl. 18 og kl. 22.

** Ansøgningsfrist er 17. januar kl. 12.00 **

Vi glæder os til at møde dig! Bedste hilsner, Katrine, Louise, Luna, Mathias og Niels.

Placering

Lignende boliger