1-vær. andelsbolig i Rødovre - 3500kr. pr. mdr. Andelsbolig

Rødovre København 2610
3.500,-
Boligydelse 3.500,-
  • Lejlighed
  • 25 M2
  • 1
  • Ikke oplyst
  • Ikke oplyst

Beskrivelse

eg søger en roommate. Dit værelset er ca 25kvm (se billede) og du vil have adgang til alle faciliteter i lejligheden, inkl. vaskemaskine og dit Værelset er umøblert, der vil ikke være muglighed for at have adresse her hen. Lejligheden ligger i rødovre tæt på rødovre center. Det tage ca 6min til rødovre st. Lejligheden er ret ny male og mig selv har jeg lige flyttede ind og er godt indrettet med stor køkken/stue. Der er nem adgang til vandet og en badeplatform lige udenfor. Netto og Spar ligger 4-500 meter væk. jeg søger en at dele lejligheden med fremfor en at leje et værelse ud til. Gæster er altid velkomne men respekterer også at der ikke behøver være fest på hverdagsaftener. Om mig:
jeg er en kvinde på 39 og har et barn på 5 år. I hver dag læse jeg til SSA. Jeg arbejder ret meget men drikker gerne en øl eller et glas vin eller spiller et spil om aftenen. Dig:
Jeg forestiller mig at du er en kvinde på 28-40 år gammel og er ved at afslutte din uddannelse eller arbejder allerede. Du har lyst til at indgå i en delt lejlighed og sætter pris på en nem og rolig hverdag.
Le Over 12 mdr.
Overtagelsesdato: Snarest hurtigt muligt
Månedlig leje: 3.500,-
Husdyr tilladt: Nej
Boligtype: Værelse
Størrelse 25 m²
Etage 2. sal
Tel: telefon

Detaljer om boligen:
Andelspris: 3.500 kr.
Månedlig boligydelse: 3.500 kr.
Anvendelsesudgifter: 0 kr.
Størrelse: 25m²
Antal værelser: 1
Postnr.: 2610 Rødovre
Øvrig info: Elevator, kælderrum, terrasse, vaskemaskine, parkeringsplads

Lignende boliger