Denne bolig er desværre blevet solgt

1v Andelsbolig i Aarhus C 2110 kr. mdr Andelsbolig

Aarhus C Aarhus 8000
770.000,-
Boligydelse 2.110,-

Denne bolig er desværre blevet solgt

  • Lejlighed
  • 49 M2
  • 1
  • Ikke oplyst
  • Ikke oplyst

Beskrivelse

Velbeliggende andelsbolig ved Harald Jensens Plads på Frederiksbjerg.
Forældrekøb tilladt!
Indflytning fra 1. Februar (kan evt. aftales efter købers ønske). Andelen er del af en meget velfungerende andelsforening, med sund økonomi og lav gæld. Derfor den lave månedlige ydelse på kun 2110,65 kr. Ydelsen er inkl. vand, lille tv-pakke og 400 kr. i a'conto varme.
Lejligheden er en stor 1. værelses - opholdsstuen/værelset er stort nok til spisebord, sofa og seng. I værelset er der indbygget et mindre rum med hems, som kan anvendes til flere formål, f. eks soveværelse eller kontor. Fra stuen er der udgang til en god stor altan med morgensol. Køkkenet vender mod gården og får aftensolen. Funktionelt køkken med alt hvad man behøver, lyst inventar af ældre dato.
Badeværelset er lyst med epoxymalet gulv, meget rummeligt med separat bruseniche.
Rummelig entre med massere af skabsplads. Området er super dejligt. Der er en lille park et stenkast fra lejligheden, hvor grillen kan luftes om sommeren. Jægergårdsgade som er en af de hyggeligste gader i Århus ligger 750 meter fra lejligheden.
20 minutters gang og 7 minutter på cykel fra Åboulevarden. Der er gratis parkering lige ved hoveddøren, i kælderen er der gratis vask og tumbling samt tørrerum og kælderrum til opbevaring. Kontakt mig og jeg kan fremsende foreningens vedtægter og årsregnskab.
Mail: email .

Detaljer om boligen:
Andelspris: 770.000 kr.
Månedlig boligydelse: 2.110 kr.
Anvendelsesudgifter: -
Størrelse: 49m²
Antal værelser: 1
Postnr.: 8000 Aarhus C
Øvrig info: Kælderrum, altan, parkeringsplads

Lignende boliger