Denne bolig er desværre blevet solgt

2-vær. andelsbolig i Odense SØ - 3476kr. pr. mdr. Andelsbolig

Odense SØ Fyn 5220
272.148,-
Boligydelse 3.476,-

Denne bolig er desværre blevet solgt

  • Lejlighed
  • 62 M2
  • 2
  • Ja
  • Ikke oplyst

Beskrivelse

Billigt andelsrækkehus i god forening
2 vær andelsrækkehus med sydvendt terrasse og ugenert have. Indeholdende stue med panorama vinduer, soveværelse med indbyggede skabe og plads til en dobbeltseng, badeværelse med fliser fra gulv til loft og gulvvarme, køkken med opvaskemaskine samt bryggers med næsten ny vaskemaskine. Der hører et skur til boligen og der er masser af opbevaringsplads på loftet. Desuden et par fælles skure med diverse haveredskaber og værktøj til fri afbenyttelse samt en pavillon til afholdelse af diverse arrangementer. Rækkehuset har energimærke (C). Opvaskemaskinen og vaskemaskinen medfølger uden yderligere beregning. Husdyr er tilladt.

Andelsforeningen er veldrevet, har orden i økonomien, en forholdsvis lille gæld, vedligeholdelsesplan og egen hjemmeside. Boligerne grænser op til et smukt naturområde med rigt fugleliv, dådyr, søer og skov. Den tilknyttede grundejerforening råder over et kulturhus med forskellige aktiviteter. Der er kort afstand til mange fine indkøbsmuligheder af næsten enhver slags, bl. a. Rosengårdcentret, Bilka, Ikea, Jysk etc. Ej heller langt til kommende letbane og supersygehus.

Økonomi: Pr. 1. januar stiger huslejen med 180 kroner til 3.656 månedligt. Andelsværdien er 272.148. Enhedens andel af gælden er 249.224, hvilket giver en teknisk pris på 521.372. Der er hverken swap eller afdragsfri lån.

Lignende boliger