Denne bolig er desværre blevet solgt

2-vær. andelsbolig i Valby - 2671kr. pr. mdr. Andelsbolig

Valby København 2500
1.850.543,-
Boligydelse 2.671,-

Denne bolig er desværre blevet solgt

  • Lejlighed
  • 70 M2
  • 2
  • Ikke oplyst
  • Ikke oplyst

Beskrivelse

Velkommen indenfor i denne flotte, lys og totalrenoverede 2 værelses andelslejlighed. Andelen ligger på Vigerslev Allé, i en sund og veldreven andelsforening. Lejligheden er en højstue lejlighed, som indenfor de sidste par måneder har fået den helt store renovering med nye gulve, nyt køkken, nyt badeværelse, nye vinduer og døre. Det er den tidligere Vigerslev Allé kiosk, men det fornemmer man på ingen måder - hverken udefra eller indenfor. Den består af en lys fordelingsentre, hvor der er plads til at stille sko og hænge overtøjet - herfra er der adgang til lejlighedens resterende rum. Et dejligt stort badeværelse, flot lyst KVIK køkken med adgang til bagtrappen og den hyggelige gård, dejligt soveværelse mod gården samt den store lyse stue. Andelsforeningen består af i alt 61 lejligheder og et par erhvervsmål. Der er styr på økonomien og ingen swap lån, men et utrolig godt naboskab i foreningen. Der er blandt andet en rigtig hyggelig gård med flere bænke og et opholdsskur, hvor man f.eks. kan sidde og nyde en lækker frokost med de resterende andelshavere. Ejendommen er en flot klassisk rødstens ejendom fra 1932 med flot rødt tag.

Lejligheden er som sagt totalgennemrenoveret og står klar til indflytning, så hvis du leder efter en bolig så kan denne blive din inden for ganske kort tid. Her vil man bo i gå afstand til offentlig transport - 1A stopper lige udenfor og Vigerslev st. ligger kun få min. væk. Derudover er der ikke langt til indkøbsmuligheder, både lige i nærheden og Spinderiet som kan nås på en kort cykeltur, samt det dejlig grønne område Vigerslevparken.

Den perfekte lejlighed for dig/jer, som ønsker en indflytningsklar og lys lejlighed med lave fællesudgifter, tæt på alt det man lige har brug for - ring og book en fremvisning allerede i dag!

Detaljer om boligen:
Andelspris: 1.850.543 kr.
Månedlig boligydelse: 2.671 kr.
Anvendelsesudgifter: 700 kr.
Størrelse: 70m²
Antal værelser: 2
Postnr.: 2500 Valby
Øvrig info:

Lignende boliger