Denne bolig er desværre blevet solgt

2-vær. andelsbolig på Vesterbro - 4105kr./mdr. Andelsbolig

København V København 1620
1.100.000,-
Boligydelse 4.105,-

Denne bolig er desværre blevet solgt

  • Lejlighed
  • 38 M2
  • 2
  • Ikke oplyst
  • Ikke oplyst

Beskrivelse

Lidt om Lejligheden :

Jeg er den eneste der har boet i lejligheden, da jeg flyttede ind da den blev opført. Det er en af de mest centrale lejligheder på Vesterbro med kun 100 meter til Frederiksberg og gåafstand til det meste af hvad byen har at byde på.
Hvis man skal tilføje tillægsord på lejlighedens placering, kunne man nævne -. Kødbyen, Frederiksberg Have, Søerne, Tivoli, Istedgade, Vega, Søndermarken, Det Nye teater, Hovedbanegården, Strøget, Uanede transportmuligheder, Spisesteder/ Bar og Cafeer, Fisketorvet, Svømmetur i Islands Brygge, Dagligdagsbutikker hinke afstand, nye metroer på Enghavevej og Frederiksberg alle næsten færdige. Jeg mener i bund og grund ikke at jeg behøver at sælge lejligheden, fordi den sælger sig selv på grund af friheden i omgivelserne. Det er once in a lifetime mulighed især fordi jeg ved jeg aldrig får sådan et perfekt placering igen. Men jeg har heldigvis et eventyr jeg skal ud på og takker for 10 plus. skønne år.

Andelsværdien 1.100.000 kr. med månedlig husleje på 4.105 kr. // Den reelle beløb er 4.882 kr. Som inkluderer A/C Varme - ADSL Internet - Kabeltv.

Vil du se mere? Få tilsendt salgsopstillingen eller bestil en fremvisning.

Vigtigt! Juridisk information: Salget af denne bolig varetages direkte af ejeren.

Henvendelse om fremvisning og yderligere information om salget skal ske til ejeren selv

Oplysninger om boligen:
Kontant: 1.100.000
Bolig [BBR]: 38 m2
Antal vær.: 2
Energimærke: -
Type: Andelsbolig/ID 78835

Lignende boliger