Denne bolig er desværre blevet solgt

2-vær. andelslejlighed i København Ø - 263.000kr. Andelsbolig

København Ø København 2100
263.000,-
Boligydelse 6.182,-

Denne bolig er desværre blevet solgt

  • Lejlighed
  • 61 M2
  • 2
  • Ikke oplyst
  • Ikke oplyst

Beskrivelse

Hyggelig 2-værelses andelsbolig på Østerbro med originale gulve og stuk, og ekstra skillevæg, så der effektivt er tre værelser, hvilket gør det til en oplagt delelejlighed.

Lejligheden fik i 2011 en stor og rummelig vestvendt altan med adgang fra stuen, hvilket giver et fantastisk lysindfald og mulighed for at sidde ude så længe vejret tillader.
Der er god udsigt fra altanen da der er grønne tage på skurene i gården, og der er ikke andre altaner ovenfor, hvilket åbner op for himmelen.

Boligen inkluderer et depotrum på bagtrappen, umiddelbart uden for bagdøren, hvilket giver mulighed for egen vaskemaskine og praktisk opbevaringsplads. Der er desuden brugsret til et stort pulterrum i den opvarmede kælder. Huset er tilsluttet fjernvarme og der er bygas i køkkenet (fast pris 800 kr per år).

Huset ligger i et stille område umiddelbart bag det charmerende Strandvejskvarter/Komponistkvarter, i kort afstand fra Svanemøllens S-tog station. Der er kort afstand til indkøb og butiksliv på bla. Østerbrogade, og i nærområdet ligger desuden den populære Svanemølle Strand og Kildevældsparken med sø og grønne områder.

Vurderingsrapport samt Andelsforeningens årsrapport, vedtægter, etc. fremsendes efter ønske.
Der vil blive holdt åbent hus for interesserede i den nærmeste fremtid.

Interesserede kan skrive til mail.

Detaljer om boligen:
Andelspris: 263.000 kr.
Månedlig boligydelse: 6.182 kr.
Anvendelsesudgifter: 600 kr.
Størrelse: 61m²
Antal værelser: 2
Postnr.: 2100 København Ø
Øvrig info: Kælderrum, altan, vaskemaskine

Lignende boliger