3-vær. andelsbolig i København V - 3107kr. pr. mdr. Andelsbolig

København V København 1706
2.247.868,-
Boligydelse 3.107,-
  • Lejlighed
  • 71 M2
  • 3
  • Ikke oplyst
  • Ikke oplyst

Beskrivelse

DEJLIG OG LYS 3-VÆRELSES ANDELSLEJLIGHED I HJERTET AF VESTERBRO
Område:
Drømmer du om at bo midt i hjertet af Vesterbro med gå- og cykelafstand til alt hvad hjertet begærer, så er denne lejlighed absolut et kig værd! Her er du ikke mange minutter fra Hovedbanegården med kommende metrostation og S-togslinjer til hele Storkøbenhavn, Kødbyen med de mange lækre restauranter og specialforretninger, det nye Tivoli Food Hall, der er en skøn blanding af det velkendte Copenhagen Street Food og Torvehallerne, Sønder Boulevard med liv og glade dage i sommerhalvåret, de mange hyggelige caféer og beværtninger i Istedgade - ja, listen er lang!

Boligen:
Velindrettet 3-værelses lejlighed med to stuer en suite mod gaden. Begge med flotte stuklofter og plankegulve og adskilt med fransk dør. Mod baggården har du et dejligt stor soveværelse med plads til både seng, garderobeskab og en kontorplads. Køkkenet har en fin størrelse og med kig til den hyggelige gårdhave. Badeværelset har en god størrelse, har vindue for hurtig og effektiv udluftning samt udført i klassiske hvide vægfliser og grå klinker på gulvet.
Lejligheden er oplagt for både par, singlen, men også som delelejlighed. Her er desuden mulighed for at foretage forældrekøb.

Ejendommen:
God og veldrevet andelsforening, som blev stiftet i 1985. Ejendommens beboere har adgang til stor og lækker tagterrasse, hvorfra der ligeledes er adgang til hyggeligt fællesrum som også kan lejes til fester, fødselsdage og andre festlige anledninger. Der er desuden en hyggelig grøn gårdhave samt loftsrum til opbevaring.

Kunne denne bolig være dit nye hjem eller har du en bolig du overvejer at sælge? Kontakt os her på siden hvis du ønsker en fremvisning af denne bolig eller hvis du går i salgstanker og ønsker en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig.

Se flere boliger fra ejendomsmægler på Vesterbro Estate Frederiksberg & Estate Vesterbro

Følg din ejendomsmægler Estate Frederiksberg & Estate Vesterbro på Facebook

Lignende boliger