Denne bolig er desværre blevet solgt

3-vær. andelsbolig i Næstved - 775.000kr. Andelsbolig

Næstved Storstrøm 4700
775.000,-
Boligydelse 8.675,-

Denne bolig er desværre blevet solgt

  • Lejlighed
  • 126 M2
  • 3
  • Ikke oplyst
  • Ikke oplyst

Beskrivelse

Ikke mere end fem minutters cykeltur fra Næstved centrum finder du dette moderne enderækkehus fra 2005. Med andre ord kan du se frem til en absolut tidssvarende bolig, der fordeler sig over to forskudte plan, hvilket giver kant til indretningen.
Endvidere er der udenfor et terrassemiljø, hvor du kan sidde og nyde livet de varme sommeraftener.
Beliggenheden i byen gør hverdagen let og ligetil. Særligt de 500 meter til Arena Næsted vil glæde dig, hvad enten interessen er stor for sport, koncerter eller andre kulturarrangementer. Inden for ti minutters gang er der et bredt udvalg af supermarkeder - tættest på ligger Aldi. Endvidere skal der afsættes samme korte afstand til Næstved Station, hvis mange bus- og togafgange gør det let at pendle.
På papiret er rækkehuset registreret som en andelsbolig, og lige ved siden af ejendommen er der et fælles parkeringsareal. Indendørs er der en hjemlig atmosfære, hvilket især skabes af den moderne indretningsstil.
Når årets forskellige højtider viser sig i kalenderen, er det nemt at dække op til venner og familie på det nedre plan. Dette består udelukkende af en stor opholdsstue, hvor en glasdør ikke alene bidrager til et alletiders lysindfald, men også giver udgang til terrassen. På det øvre plan er der to gode værelser, som begge har indbyggede skabe. Endvidere er der et praktisk bryggers, et stilfuldt badeværelse, en entré samt et køkken-alrum med eksemplariske madlavningsbetingelser. Køkkenet er et Alno køkken, og med sit flotte look og godt med albuerum er her plads til at kreere middagen ved det U-formede køkken.
Kort fortalt et dejligt enderækkehus på en attraktiv adresse nær Næstved Centrum..

Lignende boliger