4-vær. andelsbolig i Esbjerg N - 4895kr. pr. mdr. Andelsbolig

Esbjerg N Ribe 6715
375.000,-
Boligydelse 4.895,-
  • Lejlighed
  • 95 M2
  • 4
  • Ikke oplyst
  • Ikke oplyst

Beskrivelse

Andelsbolig til salg, Esbjerg N - Fantastisk flot og velholdt andelsbolig beliggende på stille lukket lomme i attraktivt område. Andelsboligforeningen er opført i år 2000 og har en meget tidssvarende planløsning. Da boligen er i 1 plan, så imødekommer den også evt. dårlig gående. 
Bryndum er rigtig hyggelig landsby, som mere eller mindre er bygget sammen med Tarp, som både har skole, diverse indkøbsmuligheder og som også ligger placeret rigtig godt ifh til fx. Bilka og Esbjerg Storcenter. 
Boligen indeholder: Præsentabel entré med god plads til overtøjet. Flot hvidt køkken i åben forbindelse med alrum/spiseplads. Køkkenet er arbejdsvenligt indrettet med masser af bord- og opbevaringsplads. Hyggelig og indretningsvenlig opholdsstue med udgang til dejlig terrasse. 
Pænt badeværelse med separat bruseniche og pænt skabsarrangement. Praktisk bryggers med mulighed for vaskemaskine/tørretumbler. Stor soveværelse og ekstra værelse eller kontor.
Tilhørende er nem gårdhave, som er anlagt som store terrasser og kræver derfor minimalt vedligehold, men som let bliver rigtig hyggelig med nogle krukker. Carport.

Lignende boliger