Denne bolig er desværre blevet solgt

4-vær. andelsbolig i København K - 11045kr. pr. mdr. Andelsbolig

København K København 1055
4.498.000,-
Boligydelse 11.045,-

Denne bolig er desværre blevet solgt

  • Lejlighed
  • 132 M2
  • 4
  • Ikke oplyst
  • Ikke oplyst

Beskrivelse

Skøn andelslejlighed med altan og bedste placering
Sjældent udbudt andelslejlighed i hjertet af København.

Området Gammelholmen er kendt som tilholdssted for kunstnere og teaterfolk. Her emmer af liv med hyggelige cafeer, hoteller og restauranter i fransk stil. Tordenskjoldsgade er en smuk og stille gade, hvor Det Kgl Ballets Stærekasse danner "porten" til Kgs Nytorv og med et stenkast i den anden ende mødes med havnefronten med udsigt til Nyhavn, broerne til Christianshavn og livet på vandet.

Bygningen er fra 1872 og skjuler på en stor grøn, sydvendt. baghave med masser af luft og plads til både børnefamilier, gamle og unge. Alle lejligheder har i 2018 fået altaner ud mod haven og mod syd/vest.

Lejligheden er beliggende på 1. sal og rummer 4 værelser med masser af mulighed for forskellig ruminddeling. Du ankommer i et stort lyst køkken alrum, hvorfra der er adgang til en stue mod gaden og en senge og badeafdeling i den anden ende. Der er i alt 4 værelser inklusiv stue samt et walk-in closet og et stort badeværelse på ca. 8 kvm.

Lejligheden er trods beliggenheden på 1. sal meget lys og fra køkkenet er der adgang til altanen med udsigt til den store flotte have.

Lignende boliger