Denne bolig er desværre blevet solgt

4-vær. andelsrækkehus i Karlslunde - 555.516kr. Andelsbolig

Karlslunde Roskilde 2690
555.516,-
Boligydelse 7.717,-

Denne bolig er desværre blevet solgt

  • Lejlighed
  • 128 M2
  • 4
  • Ikke oplyst
  • Ikke oplyst

Beskrivelse

Dejlig andelsbolig i smukke omgivelser 30 min. fra København
Dette rækkehus beliggende i Karlstrup Landsby (Solrød Kommune) rummer gode 128 kvm med rummelig entre med videre indgang til toilet og et stort køkken alrum med udgang til egen sydvendt terrasse. Ovenpå er der 3 store værelser hvor 2 af dem har fransk altan og et badeværelse med god plads.

Grunden rummer en grøn og velholdt fælleshave med æble-, blomme-, pære- og hyldebærtræer og et 60 kvm stort fælleshus til festlige lejligheder eller hvis du/i har overnattende gæster. Det er tilladt at have husdyr.

Andelsforeningen er sund og veldrevet. Der er 11 andelsboliger hvor alle beboere er engegerede og bidrager til et godt fælleskab. I år 2018 blev alle udendørs facader ordnet og malet samt tagrensning.

Andelsforeningen ligger i naturrige omgivelser med 5 min. gang til den populære Karlstrup Kalkgrav. 10 min. på cykel til Solrød Strand eller en gåtur i Nyskoven. 15 min. kørsel til Hedeland. Derudover er der 5 min. i bil til Solrød centrum der byder på cafeliv, gode butikker og togforbindelse til både Køge by og København.

Lignende boliger