Billig 2-vær. andel i Øgadekvarteret - 890.546kr. Andelsbolig

Aalborg Nordjylland 9000
890.546,-
Boligydelse 1.685,-
  • Værelse
  • 57 M2
  • 2
  • Snarest muligt
  • Ikke oplyst
  • Ikke oplyst

Beskrivelse

Dejlig 2-værelses andelsbolig m. altan på 57 m2 i Øgadekvateret.

Skøn 2-værelses andelsbolig med solrig altan.

Denne lejlighed er perfekt egnet til både et par eller 1-2 studerende med 5 min. cykelafstand til både centrum og universitetet.

I soveværelset er der udgang til altanen, som har udsigt udover fælles gårdareal samt klokketårnet på Skt. Markus Kirken. Altanen har sol hele dagen, og der er en tørresnor ved siden af altanen til at tørre vasketøj på solrige dage.
I stuen og soveværelset er der plankegulv, højt til loftet, hvide vægge og lofter samt flotte hvide radiatorskjulere. Derudover er der stukloft i stuen.
Både køkken, toilet og entré har gulvvarme.

Andelslejligheden er del af en velfungerende andelsboligforening, hvor der er godt styr på både det økonomiske og praktiske. Ejendommen er pæn og velholdt, hvor der endvidere er et hyggeligt gårdmiljø med grønne områder.
Der er gode parkeringsmuligheder ude på gaden. Desuden er det muligt at leje parkeringsplads eller garage i gården. Vaskefaciliteter findes i kælderen. Derudover er det muligt at leje et loft- eller kælderrum.

Der er gode indkøbsmuligheder i gåafstand i form af Rema1000, Super Brugsen, Netto og Føtex samt shoppingcentrene Friis, Magasin og Salling.
Det smukke Østre Anlæg ligger blot 2 min. gågang fra lejligheden, og her er der både legeplads, løbemuligheder, løbetræningsudstyr, fodboldbane samt grønne arealer til picnics og udendørshygge.

Lignende boliger