2-vær. andelslejlighed i Vanløse - 577.792kr. Andelsbolig

Vanløse København 2720
577.792,-
Boligydelse 6.231,-
  • Lejlighed
  • 60 M2
  • 2
  • Ikke oplyst
  • Ikke oplyst

Beskrivelse

Sjældent udbudt, delevenlig andelslejlighed med altan.
God placering i Vanløse

På Hyltebjerg Allé udbydes nu en attraktiv andelslejlighed på 60 kvadratmeter, der særligt henvender sig til det unge klientel. Der er tale om en delevenlig toværelses lejlighed med altan, der imponerer med sine fine detaljer og fantastiske lysindfald, der strømmer uhindret ind gennem de mange, store vinduespartier.

Ejendommen er fra 1940, og den har et klassisk ydre med facade af gule mursten. Som beboer i denne bygning kan man nyde de lune solskinsdage eller sommeraftener under åben himmel i det velanlagte gårdmiljø, og bilejeren får glæde af de gode parkeringsmuligheder lige foran ejendommen.

Lejligheden ligger på 1. sal, og straks imponeres man af lysindfaldet, der er særligt godt takket være ejendommens frie placering uden høje, skyggende bygninger som genboer. Boligen prydes desuden af massive trægulve. I centrum ligger en praktisk entré med adgang til hele lejligheden. Et godt og indretningsvenligt værelse ligger mod henholdsvis nord og syd, og de kan snildt fungere som to separate værelser, ligesom det vil være oplagt for singlen eller parret at indrette stue og soveværelse. Køkkenet er indrettet med klassiske, hvide elementer, og herfra er der udgang til en delealtan orienteret perfekt mod syd. Vi runder af med badeværelset, der på klassisk vis har terrazzogulv, hvide vægfliser og brus.

Hyltebjerg Allé giver hyggelige og rolige omgivelser lige ved Grøndalsparken, Damhussøen og Damhusengen. Med denne adresse får du det hele – gåafstand til indkøb, offentlig transport og Vanløses shoppingcenter, Kronen, lige ved siden af Vanløse Station med busser, S-tog og metro. Dertil kommer Frederiksberg, Flintholm St. og resten af Københavns brokvarterer, der er placeret i cykelafstand.

Økonomi
Købspris 577.792 kr.
Boligydelse pr. måned 6.231 kr.
Teknisk pris ? 1.631.628 kr.

Fakta
Byggeår 1940
Boligareal 60 m2
Etage 1
Antal rum 2
Gårdmiljø Ja
Energimærke C

Lignende boliger