Denne bolig er desværre blevet solgt

Flot 2-vær. andelsbolig i Valby - 799.000kr. Andelsbolig

Valby København 2500
799.000,-
Boligydelse 5.881,-

Denne bolig er desværre blevet solgt

  • Lejlighed
  • 62 M2
  • 2
  • Ikke oplyst
  • Ikke oplyst

Beskrivelse

234.560 i afslag ift. maksimalprisen! - Klassisk opdelt stor 2V andel i det centrale Valby - Tæt på alt det gode...
Velkommen til ét af de bedst beliggende områder af Valby. Her bor du super stille for enden af en stille vej, med god adgang til grønt område og cykelstier, samt alle de hyggelige caféer og butikker omkring Valby Langgade og ikke mindst Spinderiet.

Boligen udbydes 234.560,- under andelsværdien med forbedringer- Gør en god handel.

Foreningen har netop afdraget det sidste af en 7,5 mio kassekredit og står forventeligt også overfor en større besparelse ifm. låneomlægning ultimo 2020. Foreningen overvejer at benytte denne forventede besparelse til større afdrag og/eller nedsættelse af boligafgift. Foreningen afdrager i forvejen på 31,6% af den samlede gæld, og råder endvidere over 15-16 restlejligheder, hvilket giver foreningen løbende ekstraordinære indtægter ved frasalg.

Boligen er klassisk opdelt med fordelingsentre hvorfra der er adgang til alle rum, som består af en stor stue mod gaden med en dejlig dyb og bred vindueskarm, et pænt størrelse soveværelse med plads til stort skab, udover stor dobbeltseng. Dejligt rummeligt element køkken i god stand med masser af skabs- og arbejdsplads og vaskemaskine. Badeværelset er blevet renoveret og fremstår i flot stand med moderne fliser og alt plads er udnyttet.

Boligen fremstår generelt i rigtig pæn og velholdt stand og er til at flytte ind i som den er. Til lejligheden hører et privat kælderrum.

Termovinuder, fjernvarme og massive trægulve.

Faciliteter:
Gårdmiljø
Forældrekøb tilladt
Cykelparkering

Sylviavej - 2500 Valby
Sagsnr: CW220
Pris 799.000 kr.
Boligafgift 5.881 kr.
Forbrugsudgifter 850 kr.
Byggeår 1932
Bolig M2 62 m²
Værelser 2
Energimærke D

Lignende boliger