Denne bolig er desværre blevet solgt

Lækker 3 vær. andel, med stor have i Tilst - 4.104,- Andelsbolig

Tilst Aarhus 8381
472.550,-
Boligydelse 4.104,-

Denne bolig er desværre blevet solgt

  • Værelse
  • 70 M2
  • 3
  • Snarest muligt
  • Ikke oplyst
  • Ikke oplyst

Beskrivelse

Denne flotte andelsbolig på 70 m2, 3 værelser i Langørparken. Her er gode parkeringsmuligheder og når bilen er parkeret, er der ikke langt til hoveddøren, hvor en stor have udenfor byder velkommen. Lejligheden er indrettet med god entré med køkkenniche, hvor elementerne er fra Multi-Line og holdt i en flot antracitgrå farve. Soveværelset er der monteret med fast skab samt flotte parketgulve til overfor et lige så stort værelse dog uden skabe. Ud til en lille gang hvor der indgang til et godt og rummeligt badeværelse med klinkegulv med gulvvarme samt brusehjørne. Fra entréen er der indgang til dejlig lys stue med lyse gulve samt stort vinduesparti mod have og terrasseanlæg. Der er naturligvis udgang hertil via havedør fra stuen. Til boligen hører et stort fælles område med legeplads. I kælderen er der fælles vaskefaciliteter samt tørrerum, cykelkælder og kælderrum
Andelsboligforeningen har en sund økonomi og der er et meget tæt sammenhold i foreningen.
En perfekt lejlighed!
Der er et væld af indkøbsmuligheder. Bl.a. kan nævnes Bilka, Fakta, Netto og Brugsen, som har åbent alle ugens syv dage. Derudover findes der flere specialbutikker, boligforretninger og bilforhandlere.
Den lokale sportsforening TST byder på stort set alle sportsaktiviteter. Klubben råder over adskillige boldbaner, flere haller, svømmehal, tennisbaner, klubhus og cafeteria.
Derudover ligger Aarhus’ internationale gymnasium 5 min gang derfra. Der tilbyder den internationale studentereksamen.
Samt at der ca. 7 km til Aarhus Universitet.
Lejligheden er pt udlejet, men kan overtages inden for kort tid. Efter aftale.

Lignende boliger