Denne bolig er desværre blevet solgt

Stor 1½-vær. andelsbolig på Vesterbro - 3128kr. pr. mdr. Andelsbolig

København V København 1650
1.180.323,-
Boligydelse 3.128,-

Denne bolig er desværre blevet solgt

  • Lejlighed
  • 45 M2
  • 1
  • Ikke oplyst
  • Ikke oplyst

Beskrivelse

TOP charmerende 1 1/2V penthouse lejlighed med BEDSTE beliggenhed på Vesterbro
Velkommen til Ab Istedage 45/Absalongade - En absolut sund forening (kun 22% gæld) der er professionelt drevet.

Boligen her er omfattende byrenoveret i 1998 og fremstår derfor fortsat er rigtig pæn stand, og med noget så sjældent som direkte STORT luksuriøst badeværelse.

Boligen er generelt meget veludnyttet og charmerende, lys og med masser af god stemning og atmosfære.

Boligen byder på fordelingsgang der åbner sig videre op i det store spisekøkken, som udover et rummeligt og elegant køkken med god arbejdsplads, også giver plads til et spisebord til 4 pers, og evt. tv. Qua det store spisekøkken føles lejligheden lidt som en 2V bolig, dog er den ikke delevenlig :-) Spisekøkkenet gør at værelset ikke behøves at skulle rumme spiseplads, hvorfor her kan indrettes med et perfekt soveværelse.

Prikken over I´et for lejligheden er det ekstraordinært store badeværelse, holdt i stilrene, velholdte fliser. Her er lyst, stort vindue med masser af himmel, dejlig stor separat bruseniche og plads tilovers at være på. Her kan også tilsluttes en topbetjent vaskemaskine eller stationær, såfremt man ikke ønsker at tage turen ned fra 5. sal på vaskeri.

Lejligheden fremstår i rigtig pæn og velholdt stand med næsten nye termovinduer, flotte massive plankegulve, fjernvarme, glatte vægge og pæne kontakter. Boligen er stort set indflytningsklar og venter på den næste heldige ejer.

Lignende boliger