Lejeboliger Aalborg - se alle ledige lejeboliger omkring Aalborg her

Aalborg

Gode råd når du leder efter lejlighed i Aalborg
Aalborg er Danmarks 4. største by med over 112.000 indbyggere. Byen er stor – uden at være FOR stor. Aalborg har både områder for familier med har gode børnehaver og skoler. For de unge er der både gymnasier, handelsskoler, Universitet og selvfølgelig den berygtede Jomfru Ane Gade.

Din tidsramme
Hvornår skal du flytte ind? Er du studerende, fået barn, har du fået nyt job eller ønsker du bare forandring i hverdagen? Uanset hvad, så er det altid en god idé, at være ude i god tid. Det tager typisk mellem 1 og 3 måneder, at finde ønske lejligheden i Danmark. Omkring studiestart kan det tage lidt længere tid, at finde lejlighed i Aalborg.

Lejekontrakt
Husk at nærlæse kontrakten, gennemgå den med din familie eller rådgiver. Læs mere om regler vedr. udlejning her.

Flytningen
Inden du flytter ind er det en rigtig god ide, at have styr på hvordan du vil pakke dine ting, hvordan du vil indrette dit nye hjem og hvilket flytteselskab du vil bruge. Lige her kan du finde en liste over gode flytteråd.

Udlej din bolig hurtigt via MinLejebolig.dk
På MinLejebolig.dk bliver din bolig vist til 100.000-vis af brugere hver måned. Igennem Danmarks største netværk af lejere, finder du i løber af ingen tid den helt rigtige lejer. Det koster ingenting at finde en lejer til sin bolig.