Lejeboliger Aalborg - se alle ledige lejeboliger omkring Aalborg her

Aalborg

Aalborg, Ålborg eller dobbelt A som det somme tider også kaldes, er en by med beliggenhed i Region Nordjylland. Byen har med mere end 139.000 indbyggere, og er derfor Danmarks fjerdestørste by.


Hos MinLejeBolig er vi vilde med byen Aalborg - Aalborgtårnet, Musikkens Hus, Aalborg Akvavit, Cimbrertyren, Aalborg havnefront og ikke mindst det vilde natteliv på Jomfru Ane Gade, for bare at nævne nogle af Aalborgs kendetegn.


Her er altså tale om en aktiv, livlig og festglad by, hvor især de unge søger til, når de flytter hjemmefra. 


Ung eller ej, så har du din fulde ret til at være forvirret over hvilken del af Aalborg, som du har lyst til søge lejebolig i. Efter du har læst denne guide, er du forhåbentlig blevet klogere.


Lejebolig i Vestbyen - aka festbyen


Vestbyen bliver ikke kaldt for “Festbyen” for ingenting. Området er især attraktivt for unge, så ønsker man en lejebolig i denne del af Aalborg. Så er det bare om at være oppe på dupperne - for boligerne her, ryger hurtigt. 


En helt speciel gade i Vestbyen er Reberbansgade, hvor spise- og takeaway steder dominere. Her kan købes alt fra pizza, sushi, kinesisk, kebab til bland selv slik. Har du tømmermand efter en vild nat i fx jomfru Ane gade, så er det altså her du skal søge til :-)  


Tidligere var Vestbyen et gammelt arbejderkvarter, hvilket stadig kan ses på husfacaderne, som er slidte og generelt har et mere råt look end andre dele af Aalborg.


Studiebolig i Vestbyen


En studiebolig I Aalborg er genial for dig som fx skal studere på: 


  • Aalborg Universitet, Klinisk Immunologi, AAL
  Urbansgade 32, 9000 Aalborg • Aalborg Universitetshospital
  Strandvejen, 12 9000 Aalborg


Lejebolig i havnefronten - den smukke udsigt


Havnefronten i Aalborg er et gammelt industrikvarter, hvor Aalborg ligesom mange andre storbyer har sat gang i en total renovering, for at omdanne området til moderne etagebebyggelse med havudsigt. Målgruppen for lejlighederne her er bred, idet der både er lejemål som familie-, ældre og studieboliger.


Er du heldig, så har du vindue udtil havnefrontens promenade som går langs vandet, hvor du faktisk kan se helt over på kysten hvor Nørresundby ligger, på den anden side. 


Lejebolig i Nørresundby - en købstad


Aalborgs bydel Nørresundby har haft status som en gammel handelsplads, der trækker sig helt tilbage til år 1858. Senere i år 1900 blev bydelen ophøjet til købstad. Står du i en af Aalborgs havnefronts lejligheder med udsigt over vandet, eller på strandpromenaden, så kan du faktisk se over til Nørresundby, i det at bydelen ligger lige på den anden side af Limfjordsbroen.


Området Nørresundby ligger også meget tæt på centrum af Aalborg, men på trods af det, så er det ikke et af de mest eftertragtede områder at bo i følge Aalborgs indbyggere. Står du akut og skal bruge en lejebolig, så er dette område et udmærket sted at lede efter bolig i, da der er en bedre chance for at du hurtigt kan få en lejebolig her.


Lejebolig i Øgadekvarteret - det rolige og grønne centrum


Øgadekvarteret har beliggenhed midt i centrum af Aalborg. Det forhindre dog ikke området i at være meget roligt og med skønne grønne områder, hvor man snildt kan smide skoene, mærke græsset mellem tæerne, holde picnic, kigge på ænder / svaner, læse til eksamen eller tage et spil volleyball. Indbyggerne i Øgadekvarteret elsker det, især efter en lang dag i byens andre mere larmende områder. 


Området er primært et boligkvarter, men der er stadig gode indkøbsmuligheder, lokale værtshuse og en del fastfood-steder og det er også muligt at finde lejeboliger til studievenlige priser.


Lejebolig i Aalborg midtby - Den indre kerne


Aalborg Midtby er den centrale del af Aalborg, hvor størstedelen af byens kulturelle og underholdende aktiviteter finder sted. Ligesom Nørresundby, kan besøgende i denne del af byen fornemme den gamle købstad stemning, især via den måde de små skæve huse kommer til udtryk. 


Det er svært at skjule, at det er i dette område af Aalborg, at den 150 meter lange festglade Jomfru Ane gade med barer og diskoteker ligger. 


Studiebolig i Aalborg midtby


En studiebolig i Aalborg midtby er genial for dig som fx skal studere på: 
 • Aalborg Universitet
  Østerbro 11, 9000 Aalborg
 • Aalborg University College, Pædagoguddannelsen
  Hobrovej 85, 9000 Aalborg
Lejebolig i Aalborg Ø - en forstad til Aalborg


Bliver det for dyrt for dig at bo i en lejebolig i Aalborg? Så husk, at du oftest vil kunne finde ganske fine lejeboliger i en af Aalborgs forstæder, til en lavere husleje - fx Aalborg Ø, som blandt andet rummer størstedelen af Aalborgs uddannelsesinstitutioner.


Det er heldigvis ikke besværligt at komme frem også tilbage mellem forstæderne og Aalborg midtby, hverken på cykel, med offentlig transport eller i bil - det burde være det mindste problem.


Studiebolig i Aalborg Ø


En studiebolig i Aalborg Ø, er genial for dig som fx, skal studere på: 
 • Aalborg Universitet, Institut for Fysik - Fysik og Nanoteknologi
  Skjernvej 4A, 9220 Aalborg Øst
 • Aalborg Universitet, Teknisk Forvaltning
  Myrdalstræde 268, 9220 Aalborg Øst


 • Aalborg Universitet, Institut for Datalogi
  Selma Lagerløfs Vej 300, 9220 Aalborg Øst


 • Aalborg Universitet, Institut for Statskundskab
  Fibigerstræde 1, 9220 Aalborg Øst
 • Aalborg Universitet, Institut for Økonomi og Ledelse
  Fibigerstræde 4, 9220 Aalborg Øst


 • Aalborg Universitet, Det samfundsvidenskabelige fakultetskontor
  Fibigerstræde 5, 9220 Aalborg Øst


 • Aalborg Universitet, Institut for Elektroniske Systemer
  Fredrik Bajers Vej 7A, 9220 Aalborg Øst


 • Aalborg Universitet, Institut for Medicin og Sundhedsteknologi
  Fredrik Bajers Vej 7D 9220 Aalborg Øst


 • Aalborg Universitet, Institut for Matematiske Fag
  Fredrik Bajers Vej 7G, 9220 Aalborg Øst
 • Aalborg Universitet, Juridisk institut
  Niels Jernes Vej 6 9220 Aalborg Øst
 • Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet ved Aalborg Universitet
  Niels Jernes Vej 8A, 9220 Aalborg Øst
 • Aalborg Universitet, Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet
  Niels Jernes Vej 10, 9220 Aalborg Øst
MinLejeBolig har et stort kartotek af lejeboliger i Aalborg


Er du blevet klogere på, hvilket område af Aalborg som matcher din personlighed, livsstil, dit arbejds og / eller studies beliggenhed m.v. bedst? Skønt! Så er du klar til at finde den helt perfekte lejebolig for dig, på MinLejeBolig.dk


Få besked når den perfekte lejebolig bliver ledig i Aalborg


Vil du være den første som får besked om en ny potentiel lejebolig, der selvfølgelig matcher dine kriterier? Så tilmeld dig MinLejeBoligs smarte søgerobot, som sender dig en notifikation lige så snart en ny lejebolig dukker op i Aalborg.


Spar tid ved at præcisér din søgning på MinLejeBolig


På MinLejeBolig anbefaler vi, at du præciser din søgning, hvis du har nogle specifikke krav til valget af din lejebolig. Det gør alt andet lige processen langt sjovere da du vil opleve at spare en del tid, og kun blive præsenteret for lejeboliger som du finder potentiale i, og dermed ikke ligegyldige for dig.


Sådan kan du præcisére din søgning på MinLejeBolig


Når du skal præcisére din søgning, skal du blot vælge hvilken type bolig du søger, undersøg filtrene ved at trykke på “Flere muligheder” knappen, og derefter kan du let præciser din søgning.

Eksempelvis ud fra følgende:  • Du søger en bestemt type lejebolig

 • Du søger en lejebolig i en bestemt størrelse 

 • Du søger en lejebolig til et bestemt budget ift. husleje

 • Du søger at din lejebolig har have, altan eller andet