Lejeboliger Aarhus - se alle ledige lejeboliger omkring Aarhus her

Aarhus

Gode råd når du leder efter lejlighed i Aarhus
Aarhus er Danmarks 2. største by med over 260.000 indbyggere. Byen har en lang historie der stadig kan opleves i Den Gamle By. Udover sin fortid, har Aarhus også stor fokus på fremtiden med Aarhus Universitet, Aros og byens meget aktive liv omkring sport. Strøget i Aarhus er perfekt til shopping og spisemulighederne i byen er gode.

Din tidsramme
Hvornår skal du flytte ind? Er du studerende, fået barn, har du fået nyt job eller ønsker du bare forandring i hverdagen? Uanset hvad, så er det altid en god idé, at være ude i god tid. Det tager typisk mellem 1 og 3 måneder, at finde ønske lejligheden i Danmark. Ved start af studierne på Universitetet kan det tage lidt længere tid, at finde lejlighed i Aarhus.

Lejekontrakt
Husk at nærlæse kontrakten, gennemgå den med din familie eller rådgiver. Læs mere om regler vedr. udlejning her.

Flytningen
Inden du flytter ind er det en rigtig god ide, at have styr på hvordan du vil pakke dine ting, hvordan du vil indrette dit nye hjem og hvilket flytteselskab du vil bruge. Lige her kan du finde en liste over gode flytteråd.

Udlej din bolig hurtigt via MinLejebolig.dk
På MinLejebolig.dk bliver din bolig vist til 100.000-vis af brugere hver måned. Igennem Danmarks største netværk af lejere, finder du i løber af ingen tid den helt rigtige lejer. Det koster ingenting at finde en lejer til sin bolig.