Lejeboliger København - se alle ledige lejeboliger omkring København her

København

Gode råd når du leder efter lejlighed i København
København er Danmarks største by med over 1,2 millioner indbyggere. Myten om København er oversvømmet med Jyder er ikke sand, men eksperter gætter på at der kommer flere i fremtiden. I dag er ca. 78 procent af befolkningen i København født på Sjælland. Københavns gode muligheder for uddannelse, gør at mange unge, både fra ind- og udland vælger at studere i København på Universitetet. Det betyder at der bor rigtig mange studerende i København, hvilket påvirker boligmarkeder. Derfor har vi lavet en kort liste over gode råd.

Din tidsramme
Hvornår skal du flytte ind? Er du studerende, har du fået nyt job eller ønsker du bare forandring i hverdagen? Uanset hvad, så er det altid en god idé, at være ude i god tid. Det tager typisk mellem 1 og 3 måneder, at finde ønske lejligheden i Danmark. I København kan det tage lidt længere tid, især omkring studiestart.

Lejekontrakt
Husk at nærlæse kontrakten, gennemgå den med din familie eller rådgiver. Læs mere om regler vedr. udlejning her.

Flytningen
Inden du flytter ind er det en rigtig god ide, at have styr på hvordan du vil pakke dine ting, hvordan du vil indrette dit nye hjem og hvilket flytteselskab du vil bruge. Lige her kan du finde en liste over gode flytteråd.

Udlej din bolig hurtigt via MinLejebolig.dk
På MinLejebolig.dk bliver din bolig vist til 100.000-vis af brugere hver måned. Igennem Danmarks største netværk af lejere, finder du i løber af ingen tid den helt rigtige lejer. Det koster ingenting at finde en lejer til sin bolig.