Kontakt

Vælg et emne for at komme i kontaktHvordan forlænger jeg mit abonnement?

Du skal intet gøre for at dit abonnement fortsætter, du skal blot blive ved med at bruge det.

Hvordan lejer jeg min bolig ud?

Du kan nemt, hurtigt og gratis oprette din lejebolig via https://minlejebolig.dk/Opret/Bolig – det tager under 3 minutter og 41 sekunder.

Teknisk support

Driller hjemmesiden dig? Vi går stærkt imod mobning – også online! Så ring eller skriv til os, så søger vi for at hjemmesiden opfører sig ordentligt.

71 99 21 91
[email protected]
Mandag-Fredag: 10:00-14:00
Lørdag-Søndag: Lukket

Har du spørgsmål til lejeboligerne?

Hvis du ønsker at høre detaljer om en lejemål, skal du kontakte udlejeren. Vi har ingen lejemål selv, vi formidler blot kontakten mellem lejer og udlejer.

Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Når du har fundet en lejlighed, skal du opsige dit abonnement via din profil. Det tager 20 sekunder og træder i kraft med det samme.

Kan du ikke logge ind?

Har du glemt dit password? Hvis du er manuelt oprettet Så nulstil skidtet her, så du kan komme i gang med det samme igen. Hvis du er oprettet på facebook Så tryk hern

Abonnement

Du kan læse om vores betingelser her

Ring mig op

Er du ved at rive håret ud af dig selv, din bedre halvdel eller naboens kat af ren og skær frustration? Så send os dit telefonnummer, så ringer vi til dig så hurtig som muligt

MinLejebolig er lavet for at gøre det nemmere for dig at finde din næste bolig.
Hos MinLejebolig er vi helt vilde med at hjælpe vores gode medborgere med at finde et nyt sted at kalde hjem. En mand (kloge Abe L.) sagde engang at "et hjem er ikke et hjem, med mindre at der er mad og ild til sindet såvel som til kroppen" - derfor er det vigtig for os, at vores gæster altid har den bedste oplevelse på siden, så der kun er fokus på søgningen.
Hvis du er ris, ros eller er godt tip er du altid velkommen til at kontakte os.
Tak fordi du besøgte os

Når du alligevel er ved at pakke dine ting ned og gøre status over dit livs materialistiske inventar, kan du med fordel se om der er nogle ting du ikke har brug for hele tiden. Hvis det er tilfældet kan du leje dem ud når du ikke bruger dem – og endda med forsikring. Når du har en profil på MinLejebolig.dk er du også automatisk medlem af LejDet.dk, så du nemt og hurtigt kan skabe en ekstra indtjeningsmulighed.