Denne bolig er desværre blevet udlejet

Værelse - 11 kvm i Skanderborg udlejes Lejebolig

Skanderborg Aarhus 8660
2.200,-
Depositum 10.350,-

Denne bolig er desværre blevet udlejet

  • Ubegrænset
  • Værelse
  • 11 M2
  • 1
  • 10.350,-
  • Ikke oplyst
  • Ikke oplyst

Beskrivelse

Vi har et ledigt lækkert lyst værelse på 11 kvm med dør ud til dejlig solrig vestvendt terrasse.
I huslejen er inkluderet fællesudgifter til vand, strøm, varme og internet. Herudover betales 1250 kr. hver måned til fælles mad og husholdningsartikler.

På Enggården har vi i alt 11 lejemål. Vi er pt. ti voksne mellem 26 og 56 år og ni børn og unge i alderen nul til 25 år, som er her mere eller mindre. Husstanden indeholder på nuværende tidspunkt også 2 hunde og to katte. Der er jord til hold af husdyr (så som heste, får, lamaer, og hvad man ellers måtte ønske). Dog er der pt ikke faciliteter til det.

De fleste enheder i huset er to sammenhængende værelser på ca. 24 m2. Desuden har vi et par enkeltværelser på 11 m2, samt et lidt større lejemål.

Vores store fælles køkken- alrum med masseovn og vores TV-stue danner i dagligdagen rammen for vores fællesskab. Herudover har vi fire toiletter med bad, bryggers samt udendørs værksted og en 3000 kvadratmeter dejlig stor have og naturgrund med frugttræer, eng og sø beliggende lige op ad skoven.
Vi er en flok forskellige mennesker med hver vores interesser og aktiviteter i og udenfor huset. Huset og de skønne omliggende arealer danner rig mulighed for at man kan trække sig tilbage – og finde en god balance mellem fællesskab og egentid. Fælles for os, er at vi vægter at huset fungerer som en tryg og dejlig base. Vores fællesskab består af det daglige aftensmåltid, spontane aktiviteter såsom biografture, sø-badning, fælles tv-kigning, spil, bålhygge mm. Desuden har vi obligatorisk husmøde hver 14. dag og omkring seks årlige arbejdslørdage. Alle bidrager til at udføre de daglige pligter og gøremål (ca 30 timer om måneden).

Placering

Lignende boliger