Denne bolig er desværre blevet udlejet

1-vær. lejlighed på 42m² til leje i Nykøbing M Lejebolig

Nykøbing M Viborg 7900
1.971,-
Depositum 5.010,-

Denne bolig er desværre blevet udlejet

  • Ubegrænset
  • Lejlighed
  • 42 M2
  • 1
  • 5.010,-
  • Nu
  • Ikke oplyst
  • 513,-

Beskrivelse

Boligen udlejes og administreres af et professionelt ejendomsselskab.
Boligerne udlejes via et boligselskab hvor der koster 190,- om året for opskrivning

Boligen er kategoriseret som ledig.

VELKOMMEN TIL BOLIGSELSKABET NYKØBING MORS, AFD. 26
- Spændende boliger centralt i Nykøbing Mors
 
Boligerne
- Hyggeligt åbent køkken
Boligerne på Emilievej ligger i denne smukke ejendom fra 1915 i røde mursten og med charmerende sprossede vinduer – også kaldet Emiliegården. Emiliegården blev renoveret i 1992 og 2007, hvor alle vinduerne blev udskiftet. Boligerne er med lille hyggeligt lyst åbent køkken med komfur og emhætte. Der er gjort klar til opvaskemaskine eller vaskemaskine i køkkenet. Lejligheden har fine bøgeparketgulve og store lysgivende vinduer. Soveværelset er med faste skabe. Badeværelset er enten ældre med brunt klinkegulv, hvide flisevægge, brusebad og toilet eller nyere med gråt klinkegulv og lyse fliser. Der er dør telefon til alle boliger, og elevator på Emilievej 2.
Forbrug: Vand er inkluderet i huslejen. Varme opkræves via udlejningsselskabet. dk som et månedligt aconto beløb. El opkræves direkte af forsyningsselskabet.
 
Afdelingen
-Spændende bylejligheder
Vi tilbyder spændende bylejligheder med central beliggenhed i Nykøbing Mors. Du bor lige ved velfungerende skoler, daginstitutioner, butikker, busstoppested m. m. Nykøbing Mors udbyder en lang række fritids- og kulturaktiviteter såsom det populære Jesperhus, der ud over en blomsterpark med junglezoo også rummer feriecenter, svømmehal og bowlingcenter. Du kan læse mere om Nykøbing Mors på kommunens hjemmeside.

Nærområdet
- Super central beliggenhed
Emilievej ligger i skønne grønne omgivelser med fælles arealer med grillplads m. m. Der er parkeringsplads inde i gården, cykelskur og fællesvaskeri. Derudover kan der lejes selskabslokale og gæsteværelse. På Emilievej bor du centralt i Nykøbing Mors - lige ved velfungerende skoler, daginstitutioner, butikker, busstoppested m. m. Nykøbing Mors udbyder en lang række fritids- og kulturaktiviteter såsom det populære Jesperhus, der ud over en blomsterpark med junglezoo også rummer feriecenter, svømmehal og bowlingcenter.

Særlige kriterier
Ungdomsboliger er til unge under uddannelse (SU, læreplads m. v.) Andre unge kan også komme i betragtning, såfremt der ikke er nogen som opfylder kriterierne på ventelisten.

Lejeeksempler for boliggruppen:
Leje: 1.971
A/c varme: 400
TV-pakke lille: 150
Ialt: 2.521

Faciliteter for boliggruppen:

Nøgletal for boliggruppen
Areal: 35,6 - 46,0
Etage: St. -. 2.
Husleje: 2.484 - 2.932
Indskud: 5.010 - 5.770
Depositum: 5.913
Ventetid: Kort

Lignende boliger