Denne bolig er desværre blevet udlejet

2-vær. lejebolig på 83m² til leje i Aalborg Lejebolig

Aalborg Nordjylland 9000
6.242,-
Depositum 16.145,-

Denne bolig er desværre blevet udlejet

  • Ubegrænset
  • Lejlighed
  • 83 M2
  • 2
  • 16.145,-
  • 1. oktober 2019
  • Ikke oplyst
  • Ikke oplyst

Beskrivelse

Denne afdeling har opskrivning til venteliste via www. boinord. dk Det betyder, at du skal stå på venteliste i BOINORD, hvis du ønsker at bo i en af Lejerbos afdelinger i Aalborg eller omegn.
Det betyder også, at du kan nøjes med at stå på venteliste ét sted, hvis du vil bo i Aalborg og omegn.

Central beliggenhed.

Afdelingen ligger tæt ved Vejgård Torv, hvor der er gode indkøbsmuligheder. Der er bl. a. 200 m. til bank, bus, apotek, bibliotek, tøjforretninger og købmand. Der er ca. 3 km. til Aalborg centrum, med utrolig gode busforbindelser.

Afdelingen er bygget i 1994 i 4 etager i røde og gule mursten. Der er elevator og porttelefon og boligerne er alle ældre- og handicapvenlige. Der er vaskeri, beboerrum og fælles gårdhave.

Alle boliger har fransk altan og tilhørende pulterrum. 7 af boligerne har komfur og køle-/fryseskab og de sidste 7 har bordovn med varmeplader og køle-/fryseskab.

Der betales a´conto varme sammen med huslejen.

Klausuler:
Der må ikke holdes husdyr hund/kat i bebyggelsen.

Afdelingen er tilmeldt Stofa. Lejerbo meddeler besked om ind- og udflytning. Man er dog ikke forpligtet til at være medlem af Stofa. Man skal dog selv henvende sig til Stofa for at melde sig ud. I de første 30 dage fra den kontraktmæssige indflytningsdato er det gratis at framelde sig eller skifte pakke.

Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f. eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet.

Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr-nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f. eks. e-Boks.

Oplysninger om boligen:
Boligtype: Familiebolig: Etagebyggeri
Energimærke: B
Værelser: 2 vær
Størrelser: 83,73 m2
Husleje: 6242 kr.
Indskud: 16145 kr.
Ledig pr.: 1. oktober 2019
Afdeling: Carit Etlars Gade
Lejemålsnummer: 2000/50443/7

Lignende boliger