Denne bolig er desværre blevet udlejet

Delevenlig 2-vær. lejlighed på 50m² til leje i Aalborg Lejebolig

Aalborg Nordjylland 9000
5.595,-
Depositum 16.785,-

Denne bolig er desværre blevet udlejet

  • Ubegrænset
  • Lejlighed
  • 50 M2
  • 2
  • 16.785,-
  • 2019-03-01
  • Ikke oplyst
  • 150,-

Beskrivelse

Flotte nye 2-værelses lejligheder / delevenlige

Lejlighederne er beliggende på Perikumvej, hvilket er en rigtig fin placering. Området omkring lejligheder byder på lidt af hvert, du finder både forskellige fitnesscentre og indkøbsmuligheder inden for gåafstand - derudover ligger du godt placeret i forhold UCN Hobrovej & Sofiendalsvej. Udover har du rigtig gode busforbindelser, som kan bringe dig direkte indtil Aalborg centrum på kort tid.

De nyopførte lejligheder udfolder sig på 50 kvadratmeter, med to rigtige fine værelser, et dejligt stort og moderne badeværelse med vaskemaskine og til sidst et køkken der indeholder alt i hvidevare. Derudover har du en skøn sydvendt altan.

Går du ind ad hoveddøren, finder du lejlighedens første værelse på din venstre hånd. Værelset er rummeligt, dejligt lyst og med et fint indbygget skab - som kan flyttes efter behag. Går du tilbage til entréen, og tager anden dør på venstre side, har du lejlighedens badeværelse. Badeværelset er med sin størrelse rigtig lækker og fremstår utrolig imødekommende - med en særdeles smuk bruseniche.

Modsat side af badeværelset finder du lejlighedens køkken. Køkkenet indeholder alt i hvidevarer, masser af skabsplads mv, derudover er der plads til et fint størrelse spisebord. I enden af lejligheden finder du lejlighedens andet værelse, der ligesom det andet er dejlig lyst og rummeligt, og med medfølgende skabsplads.

Adgang til lejlighedens sydvendte altan finder du forenden i lejligheden, og fra lejlighedens ene værelse. Altanen er med sin størrelse utrolig skøn, og med sol på hele dagen.

Ønsker du en fremvisning af denne smukke 2-værelses lejlighed, så kontakt os på telefon.

Oplysninger om boligen:
Boligtype: Lejlighed
Værelser: 2 (inkl. stue)
Møbleret: Nej
Husdyr Tilladt: Nej
Størrelse: 50
Etage: 1. sal
Delevenlig: Ja
Energimærke: A2015
Lejeperiode: Ubegrænset
Overtagelsesdato: 2019-03-01
Månedlig husleje: 5595
Forudbetalt husleje: 5595
Depositum: 16785
Aconto: 150
Indflytningspris: 28125

Lignende boliger