Denne bolig er desværre blevet udlejet

2-vær. lejlighed på 54m² til leje i Kgs. Lyngby Lejebolig

Kongens Lyngby København 2800
12.000,-
Depositum 36.000,-

Denne bolig er desværre blevet udlejet

  • Ubegrænset
  • Lejlighed
  • 54 M2
  • 2
  • 36.000,-
  • 01-03-2020
  • Ikke oplyst
  • Ikke oplyst

Beskrivelse

2-vær. lejlighed på 54m² til leje i Kgs. Lyngby.

Fuldt møbleret lejlighed med altan med super beliggenhed i Lyngby - HUSLEJEN ER INKLUSIV VAND OG VARME.

I Lyngby nord for København, tæt indkøb samt Lyngby tog station med nem og hurtig adgang til København er denne fuldt møbleret lejlighed med balkon placeret.

Her får du mindre entre med adgang til et lyst badeværelse. Et godt og funktionelt køkken.

Ydermere en stor stue og adgang til det store soveværelse hvor du har direkte udgang til den private altan med skøn udsigt til grønne arealer.

En lejlighed som henvender sig til parret eller den enlige, og hvor vand og varme er INKLUSIV i huslejen.

Om området:
Kongens Lyngby ligger ca. 13 km nord for Købehavn City. Det er et meget populært område, da det udover at være en by med mange muligheder, samtidig har masser af smuk natur at byde på.

Der findes mange indkøbsmuligheder med Lyngby Storcenter, Magasin og den meget hyggelige hovedgade. Her finder man også mange cafeer og restauranter, samt biografen Kinopalæet.

Her er rig mulighed for sportsaktiviteter med mange klubber og sportsområder, og med smukke Lyngby Sø omfatter dette også sejlads og kajakroning. Man kan også komme på hyggelige bådrundfarter.
Her er gode skoler, privatskoler, institutioner, og ungdomsklubber, samt en masse fritidsaktiviteter.

Meget tæt på Lyngby finder man mange smukke skovområder, og der er omkring 10 minutters kørsel til Charlottenlund Strandpark. Lige ved Lyngby finder man også det rigtig hyggelige Frilandsmuseum, som er perfekte til familieudflugter. Herudover findes der tæt på også en rigtig skøn golfbane, Jægersborg Dyrehave, Ordrupgaard, Dyrehavsbakken og Brede Værk. Her er masser af muligheder.

Lyngby har mange muligheder med offentlig transport. Masser af busruter, og S-tog station med tog direkte ind til København på 15-20 minutter.

Lyngby er en by med liv, og man kan godt få en fornemmelse af bylivet i centrum. Der er altid mange mennesker. Men der findes også masser af stille og rolige områder, med familievenlige villakvarter.
Alle kan bo i Lyngby, og det er et meget eftertragtet sted.

Velkommen til Lyngby.

Husleje: 12.000 DKK / md.
Ledig fra: 01/03/2020
Lejeperiode: 24-36 måneder

Lignende boliger