Denne bolig er desværre blevet udlejet

2-vær. lejlighed på 57m² til leje i København SV Lejebolig

København SV København 2450
13.000,-
Depositum 39.000,-

Denne bolig er desværre blevet udlejet

  • Ubegrænset
  • Lejlighed
  • 57 M2
  • 2
  • 39.000,-
  • 5/3/2019
  • Ikke oplyst
  • 360,-

Beskrivelse

2-vær. lejlighed på 57m² til leje i København SV.

Nyopført (April/2019) lækker 57m² lejlighed med altan beliggende i det attraktive københavnske havnemiljø.

Nyopført lækker lejlighed beliggende i det attraktive københavnske havnemiljø tæt på centrum. Lejligheden indeholder stor stue i forbindelse med køkken/alrum og udgang til dejlig vestvendt altan, soveværelse med indbyggede skabe, badeværelse med brus og toilet.

OBS: Billederne af lejligheden indenfor er er prøvelejligheden.
Den aktuelle lejlighed har et hvidt køkken, hvide vægge, lyst trægulv.

Der er mulighed for at få adgang til en prøvelejlighed med anden plantegning.
Link til myholm:
[LINK FJERNET]

Der er åbent hus onsdag og søndag. Søndag kl 12.00 - 14.00. Her kan man se prøvelejligheden på Kærholmen. Denne bygning ligger til venstre for Myrholmen.

Man kan også booke privat fremvisning på prøvelejligheden på Kærholmen her:
[LINK FJERNET]

Om området:
København SV har gennemgået en stor omdannelse de sidste par år. Mange nye lejligheder er blevet bygget for nylig, og der er derfor mange interessante bygninger og lejligheder.
Der er også god adgang til et af Danmarks største indkøbscentre Fisketorvet. Du har S-tog og mange busser døgnet rundt ind til byen, men det er kun få kilometer, så det er også nemt med cykel.

Med den nye cykelbro kan du nemt krydse vandet og komme til Islands Brygge (også kaldet Bryggen), som er et byområde på den nordvestlige del af Amager.
Fordi det er en nyere del af København er der masser af nye bygninger. Du kan også nyde den livlige havnefront, eller havnebadet om sommeren. Her er atmosfæren altid fantastisk, med mange unge mennesker. København SV har også sin egne 2 havnebad ved kanalen ved Sluseholmen og Fisketorvet.

Du er tæt på det hippe Vesterbro, det smukke Frederiksberg og også temmelig tæt på Amager. I København SV finder du en blanding af den pulserende byliv og det rolige tempo.
Der er mange aktiviteter som Kulturhuse, svømmehal, bibliotek, Carlsberg Byen og det er også tæt på parker (Sydhavnstippen, Valbyparken og Enghaveparken)

Velkommen til København SV.

Husleje: 13.000 DKK / md.
Ledig fra: 5/3/2019
Lejeperiode: 24-36 måneder

Lignende boliger