Denne bolig er desværre blevet udlejet

2-vær. lejlighed udlejes ved Kongens Have - KBH K Lejebolig

København K København 1316
12.500,-
Depositum 37.500,-

Denne bolig er desværre blevet udlejet

  • Under 12 mdr
  • Lejlighed
  • 59 M2
  • 2
  • 37.500,-
  • 15-01-2020
  • Ikke oplyst
  • 1.100,-

Beskrivelse

2-vær. lejlighed på 59m² til leje i København K.

Skøn charmerende lejlighed ved Kongens Have - København.
Lige ved Kongens Have er denne charmerende lejlighed placeret hvor du bydes velkommen indenfor i entre med adgang til et åbent køkken i forbindelse med stuen.
Et godt soveværelse samt godt størrelse badeværelse.
Der er vaskekælder samt et opbevarings rum i kælderen.

Perfekt til en enlig eller et par.

Bemærk at lejligheden er møbleret.

Om området:
Hvis du ønsker at bo helt centralt i København er København K stedet for dig.

Her bor du tæt på alt hvad storbyen kan tilbyde, i form af shopping muligheder, cafe- og restaurantliv, kulturelle oplevelser, koncerter m. v. Men selvom du bor helt centralt finder du stadig parkerne H. C. Ørsted parken og Kongens Have ved Nørreport st. hvor man kan nyde solen om sommeren.
Mange af bygningerne i København K er gamle og smukke, og det giver byen sin egen charme. Især i Nyhavn, der er yderst populær om sommeren, kan du finde denne gamle københavnske charme.
Endvidere findes der er utal af museer og kulturelle oplevelser her i hjertet af København.

Der er altid gang i den i København K, og hvis man skal bo her, skal man elske det pulserende byliv med liv og glade dage. Dog kan man sagtens finde de små åndehuller rundt omkring, fx, små legepladser, rolige gamle stræder, små grønne områder mv. Muligheder er store, og det er rigtig sjovt at bo her.

Der er masser af. muligheder for offentlig transport, uanset hvor man ønsker at tage hen. Især Nørreport st. og Hovedbanegården tilbyder, tog og bus til størstedelen af Danmark. Men busserne findes nærmest over det hele, og kører døgnet rundt. Du kan komme med metroen fra Nørreport og Kongens Nytorv.
Du har nem adgang til bl. a. Amager (strandparken), indkøbcentre (Fields og Fisketorvet) og er tæt på vandet, havne, havnebade og bådture. Du kan fx. komme over til Refhalsøen, og alle dens muligheder med enten cykelbro eller havnetaxa.
De fleste vælger dog at cykle rundt i København K, og derfor er det også en af verdens største cykelbyer, med bredde cykelstier.

Velkommen til København K

Husleje: 12.500 DKK / md.
Ledig fra: 15/01/2020
Lejeperiode: 24 måneder

Lignende boliger