Denne bolig er desværre blevet udlejet

2-vær. studiebolig til leje i Herning - 3195kr. Lejebolig

Herning Ringkøbing 7400
3.195,-
Depositum 9.585,-

Denne bolig er desværre blevet udlejet

  • Ubegrænset
  • Lejlighed
  • 43 M2
  • 2
  • 9.585,-
  • Ikke oplyst
  • 550,-

Beskrivelse

Boligerne er beliggende på Birk Centerpark 85-149, Birk, 7400 Herning samt Korsørvej 1-3, 7400 Herning – opført i 1993-2008.

Birk Campus er en lille studieby med masser af liv, unge studerende og trygge rammer. De lækre boliger er placeret i et idyllisk område og i gå-afstand fra AU-Herning, VIA University College TEKO Design + Business, Eksportskolen. Desuden er der kun fem minutters gang fra den nyanlagte togstation, der forbinder Herning med Århus og resten af landet. Boligerne ligger også tæt på Midtjyllands største shoppingcenter og et stort dagligvarehus. Afdelingen har sit eget "Studenterhus" med både café, bar og fitnesscenter samt et fælleshus til afdelingens mange fester.

Læs mere om fortrinsrettigheder, herunder bl.a. pendlerordning, under Praktisk Info.

Husdyr
Husdyr ikke tilladt, herunder hunde, katte, slanger samt andre husdyr.
Øvrige mindre husdyr, såsom hamstre og stuefugle tilladt.

Yderligere afdelingsinfo
De flotte hvidmalede blokke og studenterhuset med café, fælleshus og fitnesscenter, gør afdelingen til et attraktivt sted for unge mennesker, og der er masser af liv og hyggestemning. De senest opførte studieboliger (66 stk.), er bygget som passivhuse, hvor energiforbruget er kraftigt minimeret ved hjælp af øget isolering og højeffektiv varmegenvinding. Populært sagt er husene så godt isolerede, at tre hop på stedet får temperaturen i rummet til at stige!

Korsørvej: Studieboligerne på Korsørvej hører også med til afdeling Birk Campus. De ligger også tæt på Herning Centrum og kun 3 km. fra VIA University College TEKO Design + Business
og AU-Herning.

I Birk Campus er der udover Studenterhuset, også fællesvaskeri, fodboldbane og beach volleybane. Parkeringspladserne ligger tæt på boligerne, og der er placeret cykelskure rundt omkring i afdelingen.

Birk Campus byder på mange spændende boligtyper i både ét og to plan med terrasse eller fransk altan. Nogle boliger har emhætte og komfur, andre har 2 kogeplader og lille ovn. Alle boliger har køle-/fryseskab, nogle boligtyper har et stort., hvor andre har et lille.
Der er ingen internet i boligerne på Korsørvej.
I Birk Centerpark er boligerne forberedt til Internet fra Dansk Kabel TV.
Boligerne i Birk Campus er forberedt til YouSee (valgfrit).
For boligerne på Korsørvej, er der som udgangspunkt en Grundpakke.
Boligerne har ikke depotrum, men for boliger i 2 plan, vil der være mulighed for opbevaring i skunken under den indvendige trappe.

Udgifter ud over huslejen
El, vand, og varme betales på flere måder i denne afdeling.
Birk Centerpark: Evt. kabel-tv betales direkte til YouSee (valgfrit).
Korsørvej: Grundpakke YouSee (valgfrit) opkræves via huslejen, evt. tillægspakker betales direkte til YouSee.
Birk Centerpark: Evt. Internet betales direkte til Dansk Kabel TV.
Korsørvej: Ingen Internet

Lignende boliger