Denne bolig er desværre blevet udlejet

3-vær. hus på 80m² til leje i Hanstholm Lejebolig

Hanstholm Viborg 7730
7.019,-
Depositum 19.000,-

Denne bolig er desværre blevet udlejet

  • Ubegrænset
  • Hus
  • 80 M2
  • 3
  • 19.000,-
  • 1. maj 2016
  • Ja
  • Ikke oplyst

Beskrivelse

Dejlige rækkehuse med god have i udkanten af Hanstholm.

Afdelingen består af 8 handicapvenlige familieboliger.

Boligerne er i et plan med terrasse og have.

By- og ældrecenter ligger indenfor en kort afstand og børnehave, skole og sportsfaciliteter indenfor en radius af 1 km.

Boligerne er opført i røde teglsten med sorte eternit-tagplader og træ/alu-vinduer. I stue, værelse og soveværelse er der massiv asketrægulv, vinyl i køkken og forstue samt fliser på badeværelse og i udhuset.

Der er opsat garderobeskabe i soveværelse og værelse. Køkkenet er elementkøkken med komfur med 4 kogeplader, ovn og emhætte.
Der er ikke køleskab i boligen. Der er forberedt for installering af opvaskemaskine i køkkenet. I udhuset er der forberedt for installering af vaskemaskine.

Der er fællesantenne, som er tilsluttet Hanstholm fællesantenne. Varme og el afregnes direkte til leverandøren. Vand og vandafledning betales a conto sammen med huslejen.

Det er tilladt at holde en hund eller kat i afdelingen.

Klausuler:
Varme og el er ikke indeholdt i lejen og opkræves direkte hos lejer.

Der må holdes 1 hund eller 1 kat i afdelingen.

Der forefindes ikke køleskab i lejemålet.

Ved lejemål med have påhviler vedligeholdelse af haven lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen.

Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f. eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet.

Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr-nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f. eks. e-Boks.

Oplysninger om boligen:
Boligtype: Familiebolig: Tæt / Lav Bebyggelse
Værelser: 3 vær
Størrelser: 80,93 m2
Husleje: 7019 kr.
Indskud: 19000 kr.
Ledig pr.: 1. maj 2016
Afdeling: Bygmarken
Lejemålsnummer: 2000/51197/8

Lignende boliger