Denne bolig er desværre blevet udlejet

3-vær. lejlighed på 123m² til leje i København S Lejebolig

København S København 2300
20.000,-
Depositum 60.000,-

Denne bolig er desværre blevet udlejet

  • Ubegrænset
  • Lejlighed
  • 123 M2
  • 3
  • 60.000,-
  • 9/1/2018
  • Ikke oplyst
  • 990,-

Beskrivelse

3-vær. lejlighed på 123m² til leje i København S.

Ny bygget lejlighed på første række til vandet - Fantastisk udsigt.

Med privat parkering i kælderen og elevator op til lejligheden som byder dig velkommen indenfor i det kæmpe store og lyse åbne køkken alrum i forbindelse med stuen samt spise afdeling og udgang til stor altan med fantastisk udsigt udover vandet, i første parket.

Ydermere 2 store værelser. Det ene er der udgang til endnu en altan.

Et stort lyst badeværelse med dobbelt vask samt vaskesøjle.

God entre med skab.

En ny bygget lejlighed med masser af lys og rummelighed samt varme i gulvet og med en af de bedste udsigter på Islands Brygge i København.

Kun få minutters gang til til dejligt skønt fælles havnebad.

Om området:
København S og Amager har de seneste år gennemgået en transformation. Mange nye lejligheder er blevet bygget og der ligger derfor mange interessante bygningsværker. Derudover er der en stor flot strandpark. og store grønne arealer hvor du kan gå eller løbe en tur. Der er også shopping muligheder, og hvis du er til koncerter er Opera huset også i nærheden.

På amager finder du også Islands Brygge (eller Bryggen) som ligger på det nordvestlige Amager. Da dette også er en nyere del af København ligger der mange nye bygninger. Der er masser a liv ved kajen og du kan bade om sommeren.

Ydermere ligger skønne Christianshavn også i begyndelsen af Amager. Christianshavn er et livligt område med masser a charme og atmosfære. Ved kanalen finder du mange små caféer og butikker. Der er en meget personlig atmosfære derude med mange smukke og unikke boliger. Det kendte Christania ligger også i nærheden.

Husleje: 20.000 DKK / md.
Ledig fra: 9/1/2018
Lejeperiode: 12-24 måneder

Lignende boliger