Denne bolig er desværre blevet udlejet

3-vær. lejlighed på 151m² til leje i København K Lejebolig

København K København 1112
27.000,-
Depositum 81.000,-

Denne bolig er desværre blevet udlejet

  • Ubegrænset
  • Lejlighed
  • 151 M2
  • 3
  • 81.000,-
  • 5/1/2019
  • Ikke oplyst
  • 1.100,-

Beskrivelse

3-vær. lejlighed på 151m² til leje i København K.

Liebhaver penthouse i to plan med 20m2 tagterrasse.

Uovertruffen og unik er vel de bedste ord til at beskrive denne to plans penthouse i København K.

Fra entréen ledes du direkte ind i et lyst åbent opholdsrum som både kan bruges som soveværelse eller opholdsstue. Der er store vinduespartier mod den store gård som kan skydes hele vejen til side så lyset vælter ind i rummet.
Der findes ydermere et gæstetoilet, lækkert lyst soveværelse, kæmpe walk in closet samt et super flot og rummeligt badeværelse med kar, dobbelt vask, bruseniche og vaskesøjle alt i sublim kvalitet.

Den lækre trappe med detaljer som lys i gelænderet leder dig til et helt fantastisk rum med loft til kip, super flot åbent kvalitetskøkken og spisestue kombineret som også sagtens kan rumme dagligstuen hvis ønskes. Der er gaspejs som bryder rummet fortræffeligt og når du skyder de store glaspartier til side er der direkte adgang til en 20m2 stor privat terrasse mod gården hvor der kan grilles og solen kan nydes. Lejligheden er reelt omkring 170 m2 og føles yderst rummelig.

Beliggenheden er unik i en rolig ejendom men lige i centrum af verdensklasse restauranter, shopping og metro ved Kgs. Nytorv.

Om området:
Hvis du ønsker at bo helt centralt i København er København K stedet for dig.

Her bor du tæt på alt hvad storbyen kan tilbyde, i form af shopping muligheder, cafe- og restaurantliv, kulturelle oplevelser, koncerter m. v. Men selvom du bor helt centralt finder du stadig parkerne H. C. Ørsted parken og Kongens Have ved Nørreport st. hvor man kan nyde solen om sommeren.
Mange af bygningerne i København K er gamle og smukke, og det giver byen sin egen charme. Især i Nyhavn, der er yderst populær om sommeren, kan du finde denne gamle københavnske charme.
Endvidere findes der er utal af museer og kulturelle oplevelser her i hjertet af København.

Der er altid gang i den i København K, og hvis man skal bo her, skal man elske det pulserende byliv med liv og glade dage. Dog kan man sagtens finde de små åndehuller rundt omkring, fx, små legepladser, rolige gamle stræder, små grønne områder mv. Muligheder er store, og det er rigtig sjovt at bo her.

Der er masser af. muligheder for offentlig transport, uanset hvor man ønsker at tage hen. Især Nørreport st. og Hovedbanegården tilbyder, tog og bus til størstedelen af Danmark. Men busserne findes nærmest over det hele, og kører døgnet rundt. Du kan komme med metroen fra Nørreport og Kongens Nytorv.
Du har nem adgang til bl. a. Amager (strandparken), indkøbcentre (Fields og Fisketorvet) og er tæt på vandet, havne, havnebade og bådture. Du kan fx. komme over til Refhalsøen, og alle dens muligheder med enten cykelbro eller havnetaxa.
De fleste vælger dog at cykle rundt i København K, og derfor er det også en af verdens største cykelbyer, med bredde cykelstier.

Velkommen til København K

Husleje: 27.000 DKK / md.
Ledig fra: 5/1/2019
Lejeperiode: 12-24 måneder

Lignende boliger