Denne bolig er desværre blevet udlejet

3-vær. lejlighed på 80m² til leje i Varde Lejebolig

Varde Ribe 6800
6.084,-
Depositum 14.550,-

Denne bolig er desværre blevet udlejet

  • Ubegrænset
  • Lejlighed
  • 80 M2
  • 3
  • 14.550,-
  • Nu
  • Ikke oplyst
  • Ikke oplyst

Beskrivelse

Boligen udlejes og administreres af et professionelt ejendomsselskab.
Boligen er kategoriseret som ledig.

Boligerne på Askærgårdvej i Sig
- Velfungerende fællesskab centralt i byen

De røde huse med hvide vinduer og røde tegl på taget er opført i 1993. Bygningerne er i to plan, hvor trerumsboligerne ligger på første etage og torumsboligerne i stueplan. Alle boliger er uden dørtrin, men der er trappe op til trerumsboligerne. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen, elementerne er i bøgefiner og det er udstyret med køle-fryseskab, emhætte og komfur. Badeværelset i torumsboligerne er med gråmelerede klinker på gulvet og fliser fra gulv til loft. Et vindue på badeværelset muliggør god ventilation. Badeværelset i trerumsboligerne har gråmeleret klinkegulv. På væggene er der væv og i brusenichen er der fliser fra gulv til loft. Et vindue gør det muligt at lufte ud på den miljørigtige måde. Faste skabe i boligen medfølger, og der er fra stuen i alle torumsboliger udgang til en privat have, som lejer selv indretter og vedligeholder.
Forbrug: Vand er indeholdt i huslejen. Varme og el opkræves direkte fra forsyningsselskabet.

Nærområdet
-  En driftig og levende landsby

Det er ikke for ingenting, at Sig i 2014 blev kåret som årets landsby i Varde Kommune. Stationsbyen Sig er nemlig både driftig og levende. Byen tæller både skole med SFO, børnehave, dagpleje, dagligvarebutik og gode muligheder for at dyrke motion. Sig kan også bryste sig af den skønne natur ved Varde ådal, Tambos Have med sine 25.000 m2 sanseindtryk, Gellerup Plantage og Karlsgårde Sø. Der er ca. 20 km til motorvejsnettet, 14 km til Varde og omkring 25 km til Esbjerg.

Fleksibel udlejning:

25 % af familieboliger udlejes efter fleksible kriterier.
Personer der har arbejdsplads i kommunen men bor udenfor kommunegrænsen og har fast arbejde med mindst 20 timer ugentligt i Varde kommune. Prøvetiden skal være udløbet. Vikariater samt tidsbegrænset ansættelse tæller ikke. Skal dokumenteres med kopi af ansættelseskontrakt.

Lignende boliger