Denne bolig er desværre blevet udlejet

3-vær. lejlighed på 88m² til leje i Holstebro Lejebolig

Holstebro Ringkøbing 7500
5.503,-
Depositum 13.700,-

Denne bolig er desværre blevet udlejet

  • Ubegrænset
  • Lejlighed
  • 88 M2
  • 3
  • 13.700,-
  • 1. januar 2020
  • Ikke oplyst
  • Ikke oplyst

Beskrivelse

Afdelingen er opført i 1967 og er beliggende på adresserne Asagården 2-50 og 15-83 samt Jættegården 37-49. Afdelingen består af 354 stk. 2-5 rums lejligheder i 3 etager samt 42 stk. 2-5 rums seniorboliger forbeholdt 50+ uden hjemmeboende børn. Endelig er der nyopført 22 stk. 2-5 rums rækkehuse.
Der er løbende blevet renoveret i afdelingen, og senest er der bl. a. inddækket altaner, udskiftet vinduer og opgangsdøre samt totalrenoveret køkkener, badeværelser og vaskerier.
Asagården/Jættegården ligger tæt på daginstitutioner, skoler, ungdomsuddannelserne og ca. 2,5 km. fra Nørreport-Centret. Der er buskørsel fra området 4 gange i timen. Der er pr. 15. marts 2014 indført en P-vagt ordning i afdelingen, der kontrollerer færdslen i afdelingens områder.
Til afdelingen hører der fællesvaskerier, en gildesal, Yousee Kabel TV og der er mulighed for leje af én af afdelingens 94 stk. garager (venteliste). Tæt på afdelingen ligger et velfungerende Trivselshus med alsidige aktiviteter, foredrag mv. og et fitnesscenter.
Hårde hvidevarer: komfur, køleskab, fryser, emhætte og brus.
Varme og vand bliver opkrævet aconto sammen med huslejen hver måned – el skal betales direkte til forsyningsvirksomheden.
Det er ikke tilladt at holde husdyr i afdelingen.

Klausuler:
Med hensyn til kælderrum, må disse KUN bruges til opbevaring af effekter. Lejer forpligter sig til at sørge for hængelås til eget. kælderrum og til enhver tid at holde kælderrummet aflåst, så det sikres, at rummet ikke bruges til andet end opbevaring. Rummet må. ikke benyttes som opholdsrum eller til støjende eller lugtende aktiviteter i øvrigt.

Lejeren er indforstået med, at det ikke er tilladt at holde husdyr i ejendommen, ligesom sådanne heller ikke må tages i pleje, hverken i kortere eller længere tid

Tv-signalet leveres af YouSee via en kollektiv aftale.

Det påhviler lejeren at renholde trappen. Trappevask bliver pt. udført af et rengøringsfirma. Udgiften er indregnet i huslejen.

Betaling for vask opkræves særskilt efter den enkelte lejers forbrug samtidig med huslejen. Betaling for vask er pligtig pengeydelse. i lejeforholdet.

Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f. eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte udlejer for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet.

Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr-nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f. eks. e-Boks.

Oplysninger om boligen:
Boligtype: Familiebolig: Etagebyggeri
Værelser: 3 vær
Størrelser: 88 m2
Husleje: 5503 kr.
Indskud: 13700 kr.
Ledig pr.: 1. januar 2020
Afdeling: Asagården
Lejemålsnummer: 2000/51333/189

Lignende boliger