Denne bolig er desværre blevet udlejet

Husdyr tilladt: 3-vær. lejlighed til leje i Tøjhushavekvarteret Lejebolig

Randers C Aarhus 8900
7.906,-
Depositum 23.800,-

Denne bolig er desværre blevet udlejet

  • Ubegrænset
  • Lejlighed
  • 93 M2
  • 3
  • 23.800,-
  • 15. august 2019
  • Ja
  • Ikke oplyst

Beskrivelse

Tøjhushavekvarteret ligger centralt i direkte forbindelse med lystbådehavnen og med kun ca. 5 min. gang til Randers centrum. På trods af den centrale placering er der alligevel tale om et fredeligt og grønt område. Centralt v. skoler. Bebyggelsen er med i kvarterløft om energivenlige boliger. Der er elevator i ejendommene nr. 4 og 10

Der betales a conto varme og vand til udlejer. Forbruget afregnes årligt.

Der er fællesarealer og pulterrum til boligerne.
Forbrug af elektricitet afregnes direkte til elværket. Fællesantenne afregnes direkte til leverandøren
Der er en tidligere jernbaneremise, ligeledes få minutters gang fra ejendommen, hvor der er indrettet beboerhus og beboerværksted. Her kan der ligeledes lejes festlokale.

TØJHUSHAVEVEJ
Ejendommen er opført i 2001 og er i 4 etager med udnyttet tagetage. Der er elevator. Byggeriet er udført på basis af det koncept for etagehuse af træ, som kaldes ”Casa Nova”. Byggesystemet består af lette elementer med bærende konstruktioner af træ.

I boligerne er der komfur og emhætte. Der er forberedt til vaskemaskine og kondenstørretumbler i hver bolig. Til hver bolig er der altan.

Klausuler:
Det er tilladt at holde 1 hund eller 1 kat. Eventuelt særlige vilkår for husdyrholdet fremgår af afdelingens husorden.

Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f. eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte udlejer for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet.

Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr-nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f. eks. e-Boks.

Oplysninger om boligen:
Boligtype: Familiebolig: Etagebyggeri
Værelser: 3 vær
Størrelser: 93,27 m2
Husleje: 7906 kr.
Indskud: 23800 kr.
Ledig pr.: 15. august 2019
Afdeling: Tøjhushavevej, Niels Ebbesensgade
Lejemålsnummer: 2000/50575/5

Lignende boliger