Denne bolig er desværre blevet udlejet

3-vær. lejlighed på 95m² til leje i Ribe Lejebolig

Ribe Ribe 6760
8.300,-
Depositum 34.656,-

Denne bolig er desværre blevet udlejet

  • Ubegrænset
  • Lejlighed
  • 95 M2
  • 3
  • 34.656,-
  • 15-06-2019
  • Ikke oplyst
  • 1.500,-

Beskrivelse

Nyrenoveret boliger centralt i Ribe by – tæt på banegården, indkøbsmuligheder og andre faciliteter. 

Beliggenhed
Boligen ligger i Tangeområdet. 

Ribe er en charmerende gammel kulturby med et hyggeligt butiks- og cafémiljø. Der er gode sportsfaciliteter, bibliotek og kulturhus. Både banegården og indkøbsmuligheder ligger i gåafstand fra boligerne. Der er gode bus og togforbindelser til Esbjerg og Kolding.

Indretning
Boligerne på Kastanie Allé ligger i en gammel bygning i 4 etager. Boligerne er på et eller to rum med eget køkken og badeværelse. Der er et fælles rum og fælles vaskeri. Beboerne råder over en stor fælles have, der bruges meget om sommeren. Der spilles volleyball og der er grillplads i haven. Der er aflåst cykelparkering og depotrum.

Byggeriet på Knudsvej og Hans Jacobsvej er i to etager.  Boligerne er tidligere ungdomsboliger, som er bygget om til familieboliger. Boligerne er totalrenoveret med nyt bad, nyt køkken, nye gulve mm. 

Boligerne i Vægtergade er på et eller to rum med eget køkken og bad. Der er dog tre boliger der deler fælles køkken og bad. Der er et hyggeligt stor gårdrum med borde og bænke og p-pladser for beboerne. Der er aflåst cykelparkering.

De 7 boliger på Tangevej ligger i en gammel villa der er renoveret og ombygget i 1988. Boligerne er på et rum med eget køkken og bad. Der er en fælles have med grillplads samt fælles vaskeri og depotrum. Der er aflåst cykelparkering.

De 30 boliger på Skyttevej er opført i 1995-97. Byggeriet er i en og to etager. Boligerne er på et og to rum med eget køkken og bad. Der er dog 12 boliger, der to og to deles om køkken og bad. Der er fælles vaskeri og en stor fælles have. Der er aflåst cykelparkering.

Boligerne har køleskab med fryser og Komfur/ kogeplader med emhætte

Beboerne
Boligerne er for unge under 34 år. Der er en beboervalgt bestyrelse i afdelingen. På det årlige møde for alle afdelingens beboere beslutter beboerne alle forhold omkring afdelingens drift og husleje mv.

Indret dig som du vil
Du kan ændre boligens indretning, dog skal du først anmelde dine ønsker til ændringer i boligen. Når du flytter kan du få godtgørelse for forbedringer, som du selv har betalt.

Vedligeholdelse
Bebyggelsens ejendomsfunktionær vedligeholder de grønne områder og renholder gangarealer og trapper mv. Han tager sig også af mindre reparationer i boligerne. Når du flytter ind er boligen nymalet. Der er også tilknyttet en inspektør, der sørger for den løbende vedligeholdelse af bebyggelsen.

Oplysninger om boligen:
Type: Lejlighed
Husleje: 8.300 kr.
Indskud: 34.656 kr.
Værelser: 3
Størrelse: 95,52
Ledig fra: 15-06-2019
Husdyr:
A/C varme: 700 kr.
A/C vand: 400 kr.
A/C el: 400 kr.
Antenne, kabel-tv o. lign: Afregnes mellem forsyner og lejer
Altan: Ja
Eget køkken: Ja
Eget bad: Ja
Eget toilet: Ja
Afd leverer varme Kontrakt: Ja
Afd leverer varmt vand: Ja
Vedl. reglement: Ja
Husorden: Ja
Vedtægter: Ja

Lignende boliger