Denne bolig er desværre blevet udlejet

Delevenlig 3-vær. lejlighed til leje nær SDU Lejebolig

Odense M Fyn 5230
8.021,-
Depositum 24.063,-

Denne bolig er desværre blevet udlejet

  • Ubegrænset
  • Lejlighed
  • 77 M2
  • 3
  • 24.063,-
  • 2019-03-15
  • Ikke oplyst
  • Ikke oplyst

Beskrivelse

Delevenlig 3-vær. lejlighed på 77m² til leje i Odense M

Området:
Lækre nyopførte boliger i Odense.

I det attraktive og nye campusområde Cortex Park, ved Syddansk Universitet i Odense, ligger de nyopførte lejligheder. De er delevenlige, og ideelle for studerende og unge par.

Ejendommen, som er i 5 etager, har 96 lejemål fordelt på 2,3 og 4 vær. lejligheder. Til alle lejligheder medfølger alt i hårde hvidevarer samt eget depotrum i kælderen. Der er elevator i ejendommen, moderne renovationssystem, cykelparkering samt mulighed for leje af parkeringsplads i P-kælderen under ejendommen.

Alle lejlighederne fra 1. sal og op efter har egen altan. Derudover er der to store tagterrasser med fantastisk udsigt udover området og med udsyn til skov, sø og fællesarealer.

Lejlighederne ligger i et af Odenses mest attraktive studieområder, med kort afstand til Odense Universitets forsknings- og studiemiljø, det nye OUH, gode sportsfaciliteter og indkøbsmuligheder. Sommeren 2019 åbner der en Netto i området med en gåafstand på blot 2 min.

I og omkring Cortex Park er der er et stort cykelstinet, der forbinder området - med 5 min. På gåben til campusområdet og med en afstand på blot 15 min. på cykel til Odense Centrum.

Bybussen og den kommende letbane kommer til at køre næsten lige til døren.

Arkitekterne TKT A/S har slået stregerne til dette lækre og spændende byggeri, som er opført i sommeren 2018 - med moderne og stilren indretning, hvor kvalitet og funktionalitet er nøgleordene.

Cortex Park byder på de bedst beliggende boliger i Odense! Så er du på jagt efter bolig i Odense - er lejlighederne i Cortex Park lige dig.

Oplysninger om boligen:
Dyr tilladt: Nej
Parkering: Ja
Skole: 500 m
Indkøb: 500 m
Offentlig transport: 500 m
Motorvej: 3 km
Altan/terasse: Ja, i nogle typer
Eget udhus: Nej
Egen have: Nej
Hvidevarer: Komfur, emhætte, køle/fryseskab, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler
Delevenlig: Ja
Byggeår: 2018
Elevator: Ja
Depositum og indbetaling: 3 mdr. husleje + første måneds husleje og forbrug
Rygning forbudt: Ja

Lignende boliger