Denne bolig er desværre blevet udlejet

4-vær. lejlighed på 111m² til leje i Hellerup Lejebolig

Hellerup København 2900
14.000,-
Depositum 42.000,-

Denne bolig er desværre blevet udlejet

  • Over 12 mdr
  • Lejlighed
  • 111 M2
  • 4
  • 42.000,-
  • 6/1/2019
  • Ikke oplyst
  • 1.100,-

Beskrivelse

4-vær. lejlighed på 111m² til leje i Hellerup.

Skøn lejlighed - Rigtig god beliggenhed.
I Hellerup, tæt på indkøb, Dyrehaven samt offentlig transport.
Nem og hurtig adgang til København.

Du får:
2 store soveværelser.
2 store stuer.
1 godt køkken.
1 godt badeværelse.

Skynd dig, at booke en fremvisning allerede i dag hvis du vil nå at leje denne lejlighed.

Om området:
Hellerup er en fantastisk by, lige ca. 8 km nord for København K. Hellerup er i den finere ende, men her er plads til alle.

Her finder man næsten det hele. Havn, strand, skov, parker, shopping og en enorm hyggelig atmosfære. Her er relativt roligt, selvom Strandvejen kan være lidt befærdet om sommeren, da alle valfarter mod nord til de mange strande og naturområder. Hellerup ligger nemlig lige i midten af København og byliv, og så nordpå hvor der så utrolig smukt. Her findes indenfor få kilometer Charlottenlund Fort, Bellevue Strand, Bernstoff Slot/Park og Bakken.

Hellerup er kendt for sine gode skoler (Privat skoler og internationale skoler) og institutioner, og her også 2 gymnasier.
Her er virkelig børnevenligt. Masser af legepladser, gemmer sig rundt omkring, Experimentarium er perfekt til alle aldre, og her er mange sports og fritidsaktiviteter. Der er mange gode tilbud og events på fx. biblioteket, men også Gentofte Natten (ligesom Kulturnatten) er en tilbagevende ting.

Hellerup Station ligger centralt og forbinder næsten alle S-toge, samt Kystbanen. Det tager 10 min. med toget til København Centrum, og togene kører hele tiden. Her er også mange gode busforbindelser.
Det er nemt at cykle rundt i Hellerup, også rimelig hurtigt at cykle ind til byen, hvis vejret er til det.

Strandvejen er et centralt sted i Hellerup, og kendetegnes bedst ved de mange butikker, isboder og hyggelige cafeer og restauranter. Her findes også et lille værtshus, Sankt Peder, som er meget populær for deres mad og hyggelige stemning, for både unge og gamle. Især om sommeren. Restaurant Esthers Spisehus er også enorm populært.

Det er primært villa, rækkehuse og gamle flotte lejlighedskomplekser, man finder i Hellerup. Ikke rigtig de helt store overvældende bygninger.

Man skal bo i Hellerup hvis man vil bo centralt, men alligevel være tæt på alt. Det er virkelig den perfekte beliggenhed på landkortet.

Velkommen til Hellerup.

Husleje: 14.000 DKK / md.
Ledig fra: 6/1/2019
Lejeperiode: 24-60 måneder

Lignende boliger