Denne bolig er desværre blevet udlejet

4-vær. lejlighed på 120m² til leje i København K Lejebolig

København K København 1211
18.000,-
Depositum 54.000,-

Denne bolig er desværre blevet udlejet

  • Ubegrænset
  • Lejlighed
  • 120 M2
  • 4
  • 54.000,-
  • 5/1/2018
  • Ikke oplyst
  • 1.500,-

Beskrivelse

4-vær. lejlighed på 120m² til leje i København K.

Charmerende lejlighed i midten af København.

Her er en unik chance for at bo i en totalt gennemrenoveret lejlighed i en ældre ejendom opført i år 1797, i hjertet af det gamle København.

Selvom lejligheden er fuldstændig istandsat er de charmerende træk som kun findes i de gamle Københavner ejendomme blevet bevaret. Boligen har charmerende skæve gulve af originale bjælker. Derudover er der opgang til separat værelse med trappe fra stuen. Her er der ikke gået på kompromis med kvaliteten.

Lejligheden byder på hele 2 soveværelser og 2 stuer samt et køkkenalrum og et badeværelse.

Om området:
Hvis du ønsker at bo helt centralt i København er København K stedet for dig.

Her bor du tæt på alt hvad storbyen kan tilbyde, i form af shopping muligheder, cafe- og restaurantliv, kulturelle oplevelser, koncerter m. v. Men selvom du bor helt centralt finder du stadig parkerne H. C. Ørsted parken og Kongens Have ved Nørreport st. hvor man kan nyde solen om sommeren.
Mange af bygningerne i København K er gamle og smukke, og det giver byen sin egen charme. Især i Nyhavn, der er yderst populær om sommeren, kan du finde denne gamle københavnske charme.
Endvidere findes der er utal af museer og kulturelle oplevelser her i hjertet af København.

Der er altid gang i den i København K, og hvis man skal bo her, skal man elske det pulserende byliv med liv og glade dage. Dog kan man sagtens finde de små åndehuller rundt omkring, fx, små legepladser, rolige gamle stræder, små grønne områder mv. Muligheder er store, og det er rigtig sjovt at bo her.

Der er masser af. muligheder for offentlig transport, uanset hvor man ønsker at tage hen. Især Nørreport st. og Hovedbanegården tilbyder, tog og bus til størstedelen af Danmark. Men busserne findes nærmest over det hele, og kører døgnet rundt. Du kan komme med metroen fra Nørreport og Kongens Nytorv.
Du har nem adgang til bl. a. Amager (strandparken), indkøbcentre (Fields og Fisketorvet) og er tæt på vandet, havne, havnebade og bådture. Du kan fx. komme over til Refhalsøen, og alle dens muligheder med enten cykelbro eller havnetaxa.
De fleste vælger dog at cykle rundt i København K, og derfor er det også en af verdens største cykelbyer, med bredde cykelstier.

Velkommen til København K

Husleje: 18.000 DKK / md.
Ledig fra: 5/1/2018
Lejeperiode: 24-36 måneder

Lignende boliger