4-vær. lejlighed på 149m² til leje i København K Lejebolig

København K København 1256
22.500,-
Depositum 67.500,-
  • Ubegrænset
  • Lejlighed
  • 149 M2
  • 4
  • 67.500,-
  • Efter aftale
  • Ikke oplyst
  • 2.800,-

Beskrivelse

4-værelses lejlighed på 149m² til leje på Amaliegade i København K. Månedlig husleje: 22.500kr.

Vi har igennem længere tid restaureret Amaliegade 41, og det har resulteret i 8 ny-istandsatte lejligheder, hvor dette er én af dem.

En beliggenhed som denne er sjælden for udlejningsboliger af denne standard, og udlejer har gjort meget for at højne niveauet af disse lejligheder.

De er bestemt et besøg værd!

Lejligheden er 149 m² og har 3 gode værelser, stue og køkken i ét samt et badeværelse. Hårde hvidevarer medfølger, samt depotrum i kælderen. Opført i lyse materialer i både køkken og bad, med brede lækre gulve og rummelige planløsninger.

OBS! Udlejer tillader hverken bofællesskaber eller husdyr.

Hofbygmester Niels Eigtved fik ansvaret for anlæggelsen af Frederiksstaden og han mestrede den moderne rokokostil. Han skulle skabe en bydel, der udtrykte, hvad kongen ønskede sig, nemlig et billede på den enevældige konges styre. Det udtrykte kongens magt, rigdom og politik. Det nye byanlæg fik to hovedakser: Amaliegade på langs og den korte Frederiksgade på tværs. På Amaliegade ligger huse af samme type side om side, som lange, ensartede gadevægge. Men i Frederiksgade kom der ingen borgerhuse, og den tværgående gade blev med sin egen højde- og facademæssige udformning, en kontrast til Amaliegade. I nærheden ligger Churchillparken, der i dag er en offentlig park i København. Parken er etableret i 1965 - dødsåret for Winston S. Churchill - hvis minde man ville ære. En buste af Churchill blev rejst ved siden af et egetræ, plantet til hans minde.

Fakta:
Sagsnr: 35087-502
Antal værelser: 4
Areal: 149 m
Overtagelse: Efter aftale
Husdyr tilladt: Nej
Energimærke: Energimærkefritaget

Økonomi:
Sagsnr: 35087-502
Antal værelser: 4
Areal: 149 m
Overtagelse: Efter aftale
Husdyr tilladt: Nej
Energimærke: Energimærkefritaget

Lignende boliger