Denne bolig er desværre blevet udlejet

4-vær. lejlighed på 97m² til leje i København S Lejebolig

København S København 2300
15.000,-
Depositum Ring

Denne bolig er desværre blevet udlejet

  • Ubegrænset
  • Lejlighed
  • 97 M2
  • 4
  • Ring
  • 01 november 2018
  • Ikke oplyst
  • Ikke oplyst

Beskrivelse

Ejendommen er opført i 2015 og er en af Ørestads bedst beliggende boligbebyggelser, da ejendommen ligger med udsigt til Amager Fælled. Ørestad er Københavns nye grønne bydel omgivet af natur og vand - og med en god blanding af boliger, erhverv, uddannelse og kultur. Lokalområdet er i konstant udvikling. Ejendommen byder på bl. a. elevator, dørtelefon, affaldsskakt, store lyse opgange og mulighed for aflåst cykelparkering i kælderen.

Lejligheden fremstår lys og indbydende, og er opført i klassiske tidssvarende materialer. Fra entreen er der adgang til det lækre badeværelse med gulvvarme, indbyggede spots, separat bruseniche samt vaskesølje. Endvidere er der adgang til værelser med hvide skabe med rig mulighed for opbevaring. Køkkenet, som er opført i lyse materialer, byder på masser af skabsplads, indbyggede hårde hvidevarer og ligger i forlængelse af stuen. Stuen er med sit vidunderlige lysindfald, en god ramme for hverdagslivet – både for singlen, men også for børnefamilien.

Omgivelser
Ørestad Syd ligger både midt i naturen og midt i byen. Som en spændende, tæt og moderne bydel med nye eksperimenterende byggerier af danske og internationale arkitekter. Lige uden for døren byder Amager Fælled på enestående naturomgivelser med plads til både leg på naturlegeplads, svampejagt og løbeture.

Ørestad Syd folder sig nu for alvor ud som en ny og spændende bydel. Bydelen er karakteriseret ved moderne arkitektur, som Stævnen, Skovhuset, 8-Tallet og Stepperne. Og nye spændende bygninger er godt på vej til de mange nye beboere, som gerne vil bo i bydelen. Ørestad Syd er flot anlagt med parker, søer og kanaler og skaber med Amager Fælleds næsten uendelige natur en enestående kombination med byen, som kun findes få steder i verden.

Transport
Med kun 5 minutters gang til metrostationen tager det ca. 15 minutter at komme til Kongens Nytorv.

Service
Her kan du nyde alle de muligheder og aktiviteter København byder på. En rask lille cykeltur bringer dig til den nye Royal Arena, hvor du kan opleve sport, kultur og underholdning i international klasse. Eller til Shoppingcentret Field's med et stort udvalg af butikker og spisemuligheder. Kort sagt byder området på alt det moderne mennesker sætter pris på. Hvor boliger, erhverv, skoler, uddannelse, butikker og institutioner flettes sammen med kanaler, parker og masser af liv.

Overtagelse
01 november 2018

Lignende boliger