Denne bolig er desværre blevet udlejet

Lækker 4-vær. lejlighed til leje i Isbjerget - 9500kr. Lejebolig

Aarhus C Aarhus 8000
9.500,-
Depositum 28.500,-

Denne bolig er desværre blevet udlejet

  • Ubegrænset
  • Lejlighed
  • 77 M2
  • 4
  • 28.500,-
  • Ikke oplyst
  • 9.500,-

Beskrivelse

Boligen udlejes og administreres af et professionelt udlejningsselskab.

AARHUS Ø

Lækker 4 værelses i Isbjerget med skøn udsigt og altan

Vi udbyder denne store 4 værelses lejlighed, beliggende med skøn udsigt mod Aarhus havn, kanalen og den ellers flotte arkitektur på Aarhus Ø. Lejligheden er indrettet med lyse gulve, Invita køkken med alt i hårde hvidevare fra Siemens samt badeværelse med gulvvarme og vaskemaskine og tørretumbler.

Fra boligens rummelige køkkenalrum med store vinduer og plads til både sofa- og spiseplads, er der adgang til lejlighedens 3 værelser, hvor der i dem alle er god skabsplads. Det er også fra stuen at der er udgang til altan med udsigt mod havet, hvor de lune tider kan nydes hele dagen. Områ bolig i Isbjerget bor du tæt på Aarhus centrum –smilets by. Beliggende på spidsen af Aarhus Ømed udsigt udover Aarhus by, Marselisborg Skov, Aarhus Bugt og Kalø Vig og hele vejen til Helgenæs og Sletterhage. Her er boliger for enhver smag!

Til hver bolig er et depotrum beliggende i forlængelse af ejendommens parkeringskælder. Her er mulighed for leje af parkeringskort som giver fri adgang til parkering på de blå pladser. Isbjerget er et oplagt hjem til alle med sans for stil, arkitektur og livsnyderi. Her er plads til ægteparret der trænger til mindre vedligehold, den nybagte børnefamilie der skal bruge ekstra værelser og selvfølgelig den enlige der ønsker rolige omgivelser med udsigt til havet. Bemærk:Her er mulighed for leje af parkeringsplads i Isbjergets parkeringskælder.

Oplysninger om boligen:
Leje pr. måned: 9.500 kr.
Aconto forbrug pr. måned: 9.500 kr.
Forudbetalt leje: 9.500 kr.
Depositum: 28.500 kr.
Etage: 7
Gårdmiljø: Ja
Byggeår: 2013
Elevator: Ja
Antal rum: 4
Altan: Ja
Antal toiletter: 1
Boligareal: 110 m
Sagsnr.: 643B00007
Afstand til centrum: 1.000 m
Afstand til indkøb: 1.000 m
Afstand til skole: 2.000 m
Ejendomsværdi i kr.: 0
Heraf grundværdi i kr.: 0

Lignende boliger