Denne bolig er desværre blevet udlejet

6-vær. villa på 197m² til leje i Rungsted Kyst Lejebolig

Karlslunde Roskilde 2960
29.000,-
Depositum 87.000,-

Denne bolig er desværre blevet udlejet

  • Ubegrænset
  • Hus
  • 197 M2
  • 6
  • 87.000,-
  • 4/1/2019
  • Ikke oplyst
  • 666,-

Beskrivelse

6-vær. villa på 197m² til leje i Rungsted Kyst.

Smuk patriciervilla med topbeliggenhed - over 250 etagemeter.

Ejendommen er centralt placeret i et fredeligt villakvarter med præsentable huse og der er der ikke langt til dagens mange gøremål og bekvemmeligheder. Ved Rungsted Havn er der et attraktivt cafemiljø, lækre spisesteder og en dejlig badestrand, kun 5 minutter væk på cykel. I yderligere kort afstand findes Rungsted Bytorv med et stort velassorteret supermarked og andre butikker. Desuden er man tæt på Rungsted Station, hvorfra regionaltog og busser kører jævnligt. Skoler, børnehaver og øvrige idrætsfaciliteter herunder golfbaner er også til rådighed indenfor kort afstand.

Huset er yderst velholdt og flot istandsat og yder på en stor og rummelig opholdsstue, gæstetoilet, et rummeligt værelse/kontor, et fantastisk køkken alrum med udgang til len skøn solterrasse. På stueplan er der det smukkeste sildebensgulv og der er gulvvarme overalt.

Førstesalen byder på master bedroom med en smuk balkon, to rummelige værelser, stort badeværelse med kar samt depotrum.

Kælderen er byder på opbevaringsrum, teknikrum samt vaskefaciliteter.

Om området:
Vedbæk, Skodsborg, Rungsted og Hørsholm:
Området omkring Vedbæk, Skodsborg, Rungsted og Hørsholm er meget attraktivt og ligger ca. 20-30 minutter fra København centrum.

Hvis man er glad for naturen er det et oplagt sted at bo, da man altid er tæt på grønne områder, skov og strand. Det er bl. a. derfor et populært område for børnefamilier.

Der er mange idrætsfaciliteter i området, bl. a. kan nævnes Hørsholm Idrætspark, der omfatter en stor svømmehal, skøjtehal, udendørs- og indendørs tennisbaner, fodboldbaner, skaterpark m. v. Der er også gode indkøbsmuligheder i Hørsholm ved Hørsholm Midtpunkt og gågade.

I Vedbæk finder man bl. a. et hyggeligt havnemiljø, med et par gode restauranter og cafeer. Vedbæk Stationsvej har også nogle fine butikker og områdets bedste bager.

Rungsted Havn er den største havn på kysten med flere butikker, restauranter og take-away steder samt den atmosfære, som automatisk følger med en stor og aktiv marina. Ved siden af Rungsted Havn ligger også det hyggelige Karen Blixen museum. I Rungsted findes ydermere en flot golfbane.

Kystbane-toget stopper både i Skodsborg, Vedbæk og i Rungsted, og gør det nemt at komme til København med mange afgange hver time.

Husleje: 29.000 DKK / md.
Ledig fra: 4/1/2019
Lejeperiode: 24 måneder

Lignende boliger