Denne bolig er desværre blevet udlejet

8-vær. lejlighed på 326m² til leje i Hellerup Lejebolig

Hellerup København 2900
49.000,-
Depositum 147.000,-

Denne bolig er desværre blevet udlejet

  • Ubegrænset
  • Lejlighed
  • 326 M2
  • 8
  • 147.000,-
  • 9/1/2018
  • Ikke oplyst
  • Ikke oplyst

Beskrivelse

8-vær. lejlighed på 326m² til leje i Hellerup.

Utrolig smuk og herskabelig villa i Hellerup.

Meget præsentabel entré og hall - med adgang til 1. salen og til 2 meget store og herskabelige stuer.

Her er højt til de smukke stuklofter og masser af gennemtænkte detaljer for lys og indretning.
Stor og indbydende spisestue med uendelig meget plads, til både flygel og 24 spisende gæster.
Lounge stue, med udgang gennem foldedør, til gårdhaven og i forlængelse hermed et helt fantastisk kontor. Kontoret byder på loft til kip samt arkitektonisk vinduesparti, der forener have og kontor i et.

Et hav af lækre detaljer i træværk, indbyggede reoler og stilfuldt sildebensparket. Stueetage byder endvidere på et moderne spisekøkken i hvide stilfulde elementer. 1. salen starter fra trappe i den fantastiske hall - og byder på hel 5 soveværelser og 2 badeværelser. Master soveværelse med fransk altan og privat badeværelse.

Herudover 4 store og velindrettede værelser.

Underetagen byder på separat lejlighed med brus og køkken til au-pair eller teenageafdeling. Herudover vaskekælder og opbevaringsrum.

Om området:
Til forskel fra andre dele af Gentofte Kommune som selve Gentofte, Ordrup og Vangede, er Hellerup ikke nogen gammel bydannelse; derimod er bydelen opstået ved udstykning i sidste halvdel af 1800-tallet. Før den tid var området domineret af lystgårde og landsteder som Blidah, Øregaard, Taffelbay, m. v.
Andre kendte lokaliter på stedet var Store- og Lille Tuborg, som senere kom til at lægge navn til Tuborgs bryggerier. Tuborg var oprindelig et udskænkningssted, som blev opført af Jonas Thue i 1690'erne med navnet Thuesborg; selvom Thue selv var brygmester, havde han altså personligt ingen forbindelse med det senere Tuborg bryggeri. Thuesborg blev senere ombygget, og en ny, større villa blev tilføjet med navnet Store Tuborg.
Vartov, som også lå ved Tuborg-grunden, var oprindelig en kongelig lystgård, men blev i 1660 ændret til et plejehjem for syge og gamle, efter at Helligåndshuset i København var blevet inddraget til andre formål. Det kom dog kun til at fungere i kort tid, hvorefter der blev opført et nyt Vartov på Østerbro ved det nuværende Triangelen.

Husleje: 49.000 DKK / md.
Ledig fra: 9/1/2018
Lejeperiode: 12-24 måneder

Lignende boliger