Denne bolig er desværre blevet udlejet

Husdyr tilladt: 4-vær. rækkehus til leje - Karrebæksminde Lejebolig

Karrebæksminde Storstrøm 4736
7.510,-
Depositum 22.530,-

Denne bolig er desværre blevet udlejet

  • Ubegrænset
  • Hus
  • 92 M2
  • 4
  • 22.530,-
  • 2019-03-01
  • Ja
  • Ikke oplyst

Beskrivelse

Kildegårdsvej er beliggende i Karrebæksminde. de 21 boliger er opført som rækkehuse.

Boligen indeholder entre med trappe op til 1. sal, adgang til badeværelse med brus og gulvvarme samt til køkken, der ligger i åben forbindelse med stuen. Fra stuen er der direkte adgang til flisebelagt terrasse og have.1. sal: Trappen fører op til fordelingsgangen, hvorfra der er adgangtil to værelser, der hvert har et indbygget skab og soveværelset med indbygget dobbeltskab samt toilet. Der hører redskabsskur og 1 parkeringsplads med til hver bolig.

Området:
De attraktive boliger er beliggende i Karrebæksminde, som hører under Næstved kommune. Karrebæksminde er en lille charmerende by i naturskønne omgivelser, tæt på Susåen og ved den kendte badestrand ved Karrebæksminde fjord. Ved indkøb af dagligvarer kan byen tilbyde Superspar, samt Netto der ligger i forbindelse med 1-2-3 tankstation, med en afstand af ca. 2,3 km. Man kan også vælge at tage bussen til Næstved som ligger ca. 10 km derfra. Næstved er kendt som en af Danmarks bedste handelsbyer med midtbyen og stor- og megacentret som magneterne. Nærmeste skole er Karrebæk Centralskole med klassetrin fra børnehaveklasse til og med 6. klasse. Derefter skal man til Næstved. I området er der Humlehaven vuggestue og børnehave. I Næstved er der alle former for gymnasial uddannelse. Der ligger blandt andet Danmarks ældste kostskole Herlufsholm. Sommeren 2016 vil Karrebæksminde Privatskole starte op. Når det gælder videre uddannelse har byen også en stærk position. Blandt andet inden for sundhedsområdet.

Der er gode muligheder for et aktivt fritid og foreningsliv i Karrebæksminde og omegn, både udendørs som f.eks. sejlads eller golf på en af de to meget smukt placerede baner og indendørs aktiviteter, hvor her kan nævnes svømmehaller, tennishaller, bowlinghaller og et gokart center. Foruden er der Grønnegade Kasserne Kulturcenter i hjertet af Næstved, der hver dag benyttes og besøges af mere end tusinde.

Oplysninger om boligen:
Byggeår: 2004
Parkering: Ja
Skole: 800 m
Indkøb: 1.8 km
Depositum og indbetaling: 3 mdr. husleje + 1. mdr. forudbetalt leje + første måneds husleje og forbrug
Hvidevarer: Komfur, emhætte
Dyr tilladt: 2 hunde el. katte, med forbehold
Offentlig transport: 1 km
Mål til eget køleskab: 180 x 57
Altan/terasse: Ja
Eget udhus: Ja
Egen have: Ja
Motorvej: 25 km
Energimærke: B

Lignende boliger