Denne bolig er desværre blevet udlejet

Husdyr tilladt: Stor 6-vær. villa til leje i Fjenneslev - 8700kr. Lejebolig

Fjenneslev Roskilde 4173
8.700,-
Depositum 27.000,-

Denne bolig er desværre blevet udlejet

  • Over 12 mdr
  • Hus
  • 232 M2
  • 6
  • 27.000,-
  • 01.12.2018
  • Ja
  • 1.500,-

Beskrivelse

Rummelig villa med en stor have i Fjenneslev nær Sorø
I Fjenneslev nær Sorø ligger denne villa, som kan blive rammen om jeres fremtid. På cykel eller i bil er der ikke langt til Kildeskolen, daginstitution og indkøb, og nærområdet byder også på fysiske udfoldelser og socialt samvær i Landsbyhuset – og så tager det under et kvarter at køre ind til Ringsted.

Ud mod vejen præsenterer ejendommen fra 1910 sig med en grå facade, et mørkt tag og hvide vinduesrammer, der skaber en harmonisk helhedsoplevelse. Ved ankomst til adressen, kan I parkere bilen i carporten, inden I fortsætter hen til villaen. Her bydes I velkommen i en entré med en flot kvartsvingstrappe op til første sal. Heroppe møder I en stor, anvendelig repos med adgang til tre værelser.

Tilbage i stueplan udfolder boligen sig med et badeværelse med plads til vaskefaciliteter og en bruseniche. I denne ende af huset er der også et disponibelt rum, som ligger i forlængelse af fyrrummet. I den modsatte ende finder I yderligere et værelse og et vinkelkøkken med udgang til haven. Køkkenet er funktionelt indrettet med hvide elementer og hårde hvidevarer - heriblandt en ovn og en opvaskemaskine, der er diskret integreret bag skabslågerne.

Boligens hjerte er opholdsrummet, der adskilles af en mur med to buede åbninger. Her kan I indrette jer med et sofahjørne i den ene sektion, mens I kan dække op med hvid dug og stearinlys i den anden sektion. På solrige dage bades opholdsrummet i solskin takket være de gavmilde vinduespartier - og på kølige aftener sørger brændeovnen for at skabe varme.

Endelig kan I se frem til en stor have, hvor I virkelig kan få lov til at skabe jeres eget paradis - hvad enten I drømmer om en urtehave, et legehus til børnene eller hyggekroge med blomsterkrukker, så er der mulighed for dette. Desuden kan I se frem til et udhus og et badebassin.

Detaljer om lejemålet:
Boligtype: Villa
Antal værelser: 6
Størrelse: 232m²
Lejeperiode: 1-2 år
Overtagelsesdato: 01.12.2018
Beliggenhed: Egerupvej
Postnr.: 4173 Fjenneslev
Møbleret: Kontakt udlejer
Husdyr tilladt: Ja
Øvrigt: Husdyr tilladt, vaskemaskine, opvaskemaskine, køleskab

Lignende boliger