Denne bolig er desværre blevet udlejet

Lækker 4-vær. lejlighed til leje i København S Lejebolig

København S København 2300
12.995,-
Depositum 38.985,-

Denne bolig er desværre blevet udlejet

  • Ubegrænset
  • Lejlighed
  • 80 M2
  • 4
  • 38.985,-
  • Pr. 01-05-2019
  • Ikke oplyst
  • 800,-

Beskrivelse

4-vær lejebolig på 80m² til leje på Else Alfelts Vej i København S.
Boligen udlejes og administreres af et professionelt udlejningsselskab.

Kun få steder i Europa kan du bo og arbejde i en hovedstad og samtidig midt i naturen. Det er muligt i København. I Ørestad Syd. Som beboer i dette område er det nemt og hurtigt at nå resten af København og omegn. Med Metroen kan du være på Christianshavn på 11 minutter, på Nørreport St. på 14 minutter og på Frederiksberg på 18 minutter. Lige nord for kvarteret passerer Øresundstoget. Fra Ørestad stations ene perron kommer du på seks minutter til Lufthavnen og videre til Malmö. Fra den anden perron kommer du på syv minutter til Københavns Hovedbanegård. Langs med Øresundsbanen løber Øresundsmotorvejen. Med bil kan du derfor komme til f. eks. Malmö eller Hellerup på blot 15-16 minutter. Området omkring Ørestad Syd har bevægelse og udeliv i fokus.

I de varme måneder er der både og kajakker i søen ud for 8TALLET. De er til fri afbenyttelse og nøglerne kan hentes inde hos Café 8TALLET i åbningstiden. Endvidere har du Ørestad skøjtehal og Ørestad IF rundt om hjørnet. Som beboer i CobraHave har du alt, der skal til for at holde dig aktiv. For enden af Richard Mortensens Vej står en række permanente træningsredskaber, som passende kan bruges inden eller efter motionsturen ude på den tilstødende fælled. Redskaberne er placeret på molepladsen ud for Café 8TALLET. Nærmeste skole er Kalvebod Fælled Skole som har en stærk idræts- og bevægelsesprofil.

Med 145 butikker og biograf i Field’s er der noget for en hver smag – oven i købet i gåafstand fra Cobrahave. Få kilometer derfra er der ligeledes mulighed for at besøge Amager Strandpark, hvor man på varme sommerdage kan dyrke strandlivet. Ørestad Syd emmer af modernitet og nytænkning af bylivet. Mere en 600 virksomheder har opdaget potentialet og slået sig ned i Ørestad, som i dag er Københavns mest innovative bydel. Det er både kreative iværksættere, små butikker, caféer og de store internationale virksomheder som Ferring International PharmaScience Center og eksklusive hotelkæder som det bæredygtige Hotel Crowne Plaza Copenhagen K, der har placeret sig i området. Det aktive erhvervsliv gør, at bydelen lever hele dagen.


Detaljer:
Boligareal: 80 m²
Værelser: 4
Ledig: Pr. 01-05-2019

Husleje:
Husleje: 12.995,00 kr./md.
Varme (aconto): 550,00 kr./md.
Vand (aconto): 250,00 kr./md.

Depositum:
Depositum: 38.985,00 kr.
Forudbetalt leje: 0,00 kr.

Lignende boliger