Denne bolig er desværre blevet udlejet

Lejlighed til leje på Frederiksberg C nær Søerne - 9500kr. Lejebolig

Frederiksberg C København 1973
9.500,-
Depositum 28.500,-

Denne bolig er desværre blevet udlejet

  • Over 12 mdr
  • Lejlighed
  • 46 M2
  • 2
  • 28.500,-
  • 01-09-2019
  • Ikke oplyst
  • 800,-

Beskrivelse

2-vær. lejlighed til leje på Jakob Dannefærds Vej på Frederiksberg C.

Super beliggenhed - Frederiksberg.
På en super adresse på Frederiksberg, tæt på Metro, indkøb samt city har du nu muligheden for at leje denne skønne lejlighed, som passer perfekt til den enlige eller parret.
Lejligheden byder på en god entre med adgang til badeværelset.
Et stort åbent køkken alrum og direkte adgang til lejlighedens værelse / stue i ét.
Der er adgang til en dejlig hyggelig fælles have.

Bonus info: Meget tæt på Københavns søer.

Skal ses.

Om området:
Frederiksberg er et yderst populært område for familier og par der ønsker at bo i København, men samtidig være tæt på skønne grønne områder.
Denne bydel er lidt finere end resten af København, og stemningen er meget afslappet, men stadig med en følelse af den pulserende Københavner stemning.
Størstedelen af Frederiksberg er ældre, smukke lejlighedsbygninger, men der er i yderkanterne rigtig fine villaområder, som er helt rolige og stille.

Frederiksberg Have og Søndermarken er begge skønne grønne parker der er populære for bl. a. løb, gåture, picnic etc. Det er også her du finder Zoologisk have, der er et yndet udflugtsted for børnefamilier.
Du finder alt på Frederiksberg; Svømmehal, sportshaller, gode skoler og institutioner, natur, bystemning, kutlurhus og mange andre ting. Der er ofte events og arrangementer, så Frederiksberg er lidt ligesom en lille by i storbyen.

Der er rig mulighed for shopping på Frederiksberg, især på Falkoner Alle og Gammel Kongevej, der byder på masser af specialbutikker, caféer og restauranter, men også Frederiksberg Centeret byder på et væld af butikker, herunder mange velkendte kædebutikker.

Københavns centrum kan nåes med bus eller Metro, der sikrer at du kan være i centrum på under ti minutter. Helsingørmotorvejen er også forholdsvist let tilgængelig herfra.

Velkommen til Frederiksberg.

Husleje: 9.500 DKK / md.
Ledig fra: 01/09/2019
Lejeperiode: 24 måneder

Lignende boliger