Denne bolig er desværre blevet udlejet

Ny og flot 3-vær. lejlighed til leje i København N Lejebolig

København N København 2200
11.300,-
Depositum 33.900,-

Denne bolig er desværre blevet udlejet

  • Ubegrænset
  • Lejlighed
  • 71 M2
  • 3
  • 33.900,-
  • 1. august 2019
  • Ikke oplyst
  • 800,-

Beskrivelse

3-værelses lejlighed på 71m² til leje på Borgmestervangen i København N. Månedlig husleje: 11.300kr.

Boligen udlejes og administreres af et professionelt ejendomsselskab.
Bemærk: Boligen udlejes umøbleret. Fotos fra fremvisningsboligen.


Ejendommen
Nordbro er dit hjem, fordi du vil fællesskabet. Også med folk, der ikke er som dig. Fordi du er nysgerrig. Skuer udad. Når du bor i Nordbro, så er hele verden tæt på og inden for rækkevidde. Det er nemlig her, vi bygger bro.

Nordbro består af seks punkthuse på op til fem etager samt et smukt, karakterfuldt tårn med 29 etagers boliger. De forskellige huse bindes sammen af en grøn og hyggelig taghave, hvor alle Nordbros beboere kan komme hinanden ved og nyde udelivet. Det er også fra taghaven, der er adgang til fælleshuset og baren Brobar.

Nordbros karakterfulde tårn er ca. 100 meter højt. På 30. etage finder du et helt nyt byrum med en ganske unik udsigt ud over København. Her kan du lade blikket vandre mod horisonten til alle sider. Udsigtsposten bliver offentligt tilgængelig – til glæde for alle københavnere og besøgende.

Lejlighederne
Lejlighederne er til dig, der vil samle familiens generationer under ét tag eller vil dele hverdagen med dine bedste venner i et bofællesskab – og have udsigt over hele København. Tårnlejlighederne ligger på 10. - 28. sal og har 2 - 4 værelser.

I Nordbro kan du trives og have hjemme, ligegyldigt hvor i livet du er – om du er studerende, kræver plads til familien eller noget helt tredje. Det er grundlaget for det gode naboskab. Tårnlejlighederne er gennemtænkt ned til mindste detalje - det er vigtigt, når hverdagen skal gå op i en højere enhed.
De er indrettet med smukke gulve og moderne elementer i køkken og badeværelse. I nogle lejligheder er køkkenet lyst og neutralt, mens det i andre er holdt i mørkere elementer og et mere maskulint formsprog.

Området
Nordbro er en direkte oversættelse af Nørrebro. Navnet hylder en levende bydel, der altid inspirerer resten af København med sit udsyn, mod og åbenhed.

Nørrebro er en af de mest folkerige bydele i hovedstaden. Med masser af kulør og et multietnisk islæt ligger Nørrebro kun få minutter fra centrum af København. I løbet af de seneste årtier har Nørrebro udviklet sig til en af Københavns hotteste bydele med et varieret kulturliv med mange caféer, tøjbutikker og restauranter.

Fakta:
Sagsnr: 15954-100
Antal værelser: 3
Areal: 71 m
Overtagelse: 1. august 2019
Husdyr tilladt: Nej
Energimærke: A2015

Økonomi:
Sagsnr: 15954-100
Antal værelser: 3
Areal: 71 m
Overtagelse: 1. august 2019
Husdyr tilladt: Nej
Energimærke: A2015

Lignende boliger