Denne bolig er desværre blevet udlejet

3.600,-
Depositum 10.000,-

Denne bolig er desværre blevet udlejet

  • Ubegrænset
  • Værelse
  • 9 M2
  • 4
  • 10.000,-
  • Ikke oplyst
  • Ikke oplyst

Beskrivelse

Hej derude,
Vi er en dreng og en pige, der søger en sød og sjov roomie, som vil flytte sammen med os så fra den 1. april.
Vi bor i en nybygget 4-værelses lejlighed på 111m2. Lejligheden ligger på Kranvejen i Odense C i et stille og roligt boligkvarter. Lejligheden ligger på første sal (øverste) og i området bor der også andre studerende.
Værelset er på 9,3m2, men trods størrelsen er værelset kvadratisk og lyst, så det er nemt at indrette. På værelset er der også et stort klædeskab.
I selve lejligheden er der et fedt køkken, to badeværelser, en stor stue, en fin altan og eget aflåst cykelskur/depotrum.
Der er vaskemaskine og tørretumbler i lejligheden.
Huslejen for hele lejligheden er på 9995 kroner i måneden som vi selvfølgelig deler i tre.
Forbruget kommer til at ligge på omkring 1400 kroner i måneden. Forbruget dækker vand, varme, el, internet, tv. Vi får omkring 1000 kroner i boligstøtte.
Den månedlige husleje med alt inklusiv, kommer derfor til at være omkring 3600 kroner.
Depositum ligger på 10.000 kroner.
Distancer:
- 5 minutter til Rema 1000
- 10 minutter til Fakta, Kvickly, Matas, Netto og andre butikker
- 15 minutter til Banegården og gågaden
- 25 minutter til Universitetet (dejlig frisk cykeltur)
Lidt om os:
Vi hedder Mikkel og Ane og vi er henholdsvis 21 og 19 år gamle. Vi lærte hinanden at kende, da vi flyttede ind i denne lejlighed i februar.
Mikkel studerer journalistik på SDU og er i gang med sit 2. semester. Mikkel er en stille og rolig vestjyde der elsker madlavning og nogle gode hyggesnakke.
Ane studerer på Tietgen Handelsgymnasiet på 3. årgang. Ud over skole arbejder hun i en café ved gågaden og så går hun også til fodbold.
Vi gør vores bedste for at skabe en god stemning, og vi går op i det sociale. Vi er glad for brætspil, madlavning, film, fredagsbajere og en bytur fra tid til anden.
Vi ser gerne, at du er ikke-ryger.
Vi håber, at vi får et boligfællesskab, hvor der er plads til hygge og sjov, men hvor en lukket dør også er respekteret :)

Lignende boliger